ACTUALITATE 26 ianuarie 2010

Liceenii navetişti au voie să întârzi

de Covasna Media | 275 vizualizări
27ian2010-transportLiceenii din judeţ care fac naveta şi întârzie în această săptămână din cauza gerului nu vor avea trecute întârzierile în catalog, a spus şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ), Keresztely Irma. Potrivit acesteia, au căzut de acord cu directorii liceelor şi grupurilor şcolare, unde transportul nu are loc prin microbuzele şcolare, să nu fie trecute în catalog întârzie­rile, întrucât oricum este ultima săptămână

27ian2010-transportLiceenii din judeţ care fac naveta şi întârzie în această săptămână din cauza gerului nu vor avea trecute întârzierile în catalog, a spus şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ), Keresztely Irma.

Potrivit acesteia, au căzut de acord cu directorii liceelor şi grupurilor şcolare, unde transportul nu are loc prin microbuzele şcolare, să nu fie trecute în catalog întârzie­rile, întrucât oricum este ultima săptămână din acest semestru şi maşinile circulă greu sau deloc din cauza gerului.

„Au fost situaţii când n-au pornit maşi­nile şi copiii au întârziat, astfel că am con­venit cu directorii ca întârzierile să nu fie trecute în catalog şi să încheie normal situaţia şcolară. Sunt copii care din cauza gerului ajung mai târziu”, a spus şefa IŞJ.

Keresztely Irma a menţionat că deocam­dată nu au fost probleme deosebite în şcoli, din cauza frigului, dar copiii au mai întârziat din cauză că maşinile au îngheţat.

Ana Sidon

Foto: realitatea.net

Teme articol: frig ger navetisti liceeni
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.