ACTUALITATE 5 august 2015

„Labirintul Anticorupţie” joi la Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 969 vizualizări

Joi, 6 august, Direcţia Generală Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Covasna şi Asociaţia Pro Democraţia vor organiza un eveniment unic în mun. Sfântu Gheorghe – Labirintul Anticorupţie.

Activitatea, parte a proiectului internaţional „Plăteşte Zero pentru ce ţi se cuvine”, finanţat de Fundaţia Hanns Seidel România, își propune să informeze cetăţenii cu privire la riscurile implicării în fapte de corupţie, folosind o metodă informală şi inedită – Labirintul.

Astfel, începând cu ora 10.00, cetăţenii sunt aşteptaţi în centrul municipiului Sfântu Gheorghe, lângă hotelul Bodoc, unde va fi amplasată o construcţie modulară de tip labirint care va oferi acestora posibilitatea să-şi consolideze cunoştinţele despre infracţiunile de corupţie şi să descopere instrumentele aflate la îndemâna tuturor pentru a sesiza aceste fapte. Pentru verificarea cunoştinţelor proaspăt dobândite, vizitatorilor le va fi înmânat un chestionar la care vor trebui să răspundă identificând varianta corectă în Labirint. Cei mai conştiincioşi cetăţeni vor primi materiale informative şi promoţionale.

Proiectul Plăteşte zero pentru ce ţi se cuvine se află la a doua ediţie, iar anul acesta se va deplasa în 8 localităţi de pe raza întregii ţări şi se extinde la nivel internaţional în Republica Moldova, în cadrul parteneriatului instituţional cu Centrul Naţional Anticorupţie.

Cu acest prilej, Serviciul Judeţean Anticorupţie Covasna încurajează încă o dată cetăţenii să ia atitudine împotriva faptelor de corupţie şi să sesizeze săvârşirea acestor infracţiuni ori de câte ori este nevoie, la linia Telverde anticorupţie 0800.806.806, ce poate fi apelată gratuit din orice linie de telefonie mobilă sau fixă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.