ACTUALITATE 28 decembrie 2012

La Sfântu Gheorghe, Revelionul este aşteptat cu bal stradal

de Covasna Media | 234 vizualizări

La Sfântu Gheorghe, Revelionul este aşteptat cu bal stradalCei care nu au decis încă unde să-şi ia rămas bun de la vechiul an şi unde să-l salute pe cel nou, nu trebuie să se mai gândească: în Piaţa Libertăţii din Sfântu Gheorghe se va organiza o petrecere cel puţin la fel de mare ca cea de anul trecut. Primăria Municipiului şi echipa organizatoare a Zilelor Sfântu Gheorghe organizează în centrul oraşului, şi în acest an, în noaptea dintre ani, bal stradal. Atmosfera de sărbătoare este garantată: vor urca pe scenă formaţia Equinox, Ráduly Botond Manó binecunoscut de la X Factor, şi câştigătoarea din acest an a concursului „Vocea Transilvaniei” Diana Maria Logofătu, formaţia Garázs din Târgu Secuiesc, cât şi formaţia Bon Bon din Ungaria. Aşa cum ne-am obişnuit, vor fi două focuri de artificii, unul la ora 00,00 şi unul la ora 01,00.

Anul trecut, mai multe mii de persoane au sărbătorit noaptea de Revelion în centrul oraşului şi se aşteaptă ca nici anul acesta să nu fie mai prejos. La fel ca anul trecut, şi în acest an balul va fi organizat cu sprijinul întreprinzătorilor locali. Ne vom lua rămas bun de la vechiul an cu formaţia Equinox, membrii formaţiei urcând pe scenă împreună cu Ráduly Botond Manó şi Diana Maria Logofătu. Manó a devenit iubit de întreaga ţară după ce a fost urmărit la concursul X Factor şi, deşi a mai urcat pe scenă în oraşul lui natal de nenumărate ori, se bucură să arate, cu fiecare ocazie, cât de mult a evoluat. Anul nou va fi salutat de cei din formaţia ungurească Bon Bon, aceasta aducând publicului din Sfântu Gheorghe doar melodiile care au consacrat-o. După ora 1, vor urca pe scenă membrii formaţiei Garázs, aceştia fiind cei care vor încheia balul stradal, aducând publicului producţia lor de succes Bikini project. Se vor auzi hiturile formaţiei Bikini, cu acompaniament original.

Evident, nu vor lipsi nici unităţile de alimentaţie publică, acestea fiind amplasate în Piaţa Libertăţii, unde doritorii vor putea degusta cele mai bune bucate.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.