ACTUALITATE 25 martie 2021

La mulţi ani Poliţiei Române! La mulţi ani poliţiştilor din Covasna!

de Observatorul de Covasna | 2003 vizualizări

Astăzi, 25 martie, este o zi specială pentru polițiștii. Sub semnul Bunei Vestiri, aniversăm 199 de ani de când domnitorul Grigore Dimitrie Ghica înmâna marelui agă Mihăiţă Filipescu primul steag al Agiei, moment istoric considerat ziua de naştere a Poliţiei ca instituţie.

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Covasna, această zi a fost marcată prin avansarea în gradul profesional următor înaintea îndeplinirii stagiului minim, a unui număr de 15 polițiști, respectiv 3 ofițeri de poliție și 12 agenți de poliție, într-un ceremonial organizat în sistem videoconferință cu conducerea Poliției Române.

Alți 68 de polițiști, dintre care 47 de agenți și 21 de ofițeri de poliție, au fost avansați azi la termen.

Polițiștii au parcurs un an greu cu multe provocări peste care nu ar fi putut trece fără sprijinul cetățenilor.

Pe această cale dorim să le adresăm mulțumiri tuturor cetățenilor care dau dovadă de spirit civic, contribuind astfel, alături de polițiști, la asigurarea unui climat armonios în societate.

Totodată, le adresăm mulțumiri colegilor din cadrul celorlalte instituții din cadrul M.A.I, și reprezentanților instituțiilor partenere pentru colaborare și pentru sprijinul acordat.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Covasna transmite colegilor noștri felicitări pentru activitățile desfășurate, succes în carieră și multă sănătate!

(Compartimentul Relații Publice al IPJ Covasna)

Sursa foto: Arhivă/ martie 2019

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.