ACTUALITATE 11 aprilie 2010

La Adăpostul de câini de la Câmpu-Frumos trei căţei adoptaţi în cadrul acţiunii „Ia-mă acasă!”

de Covasna Media | 237 vizualizări
12apr2010-cainiAdăpostul de Câini de la Câmpu Frumos continuă popularizarea patrupedelor în rândurile copiilor, sâmbătă având loc cea de-a doua acţine „Ia-mă acasă!”, în vreme ce mâine, cu începere de la ora 10,00, este plănuită o nouă vizită la adăpost a elevilor de la secţia maghiară de la Şcoala „Ady Endre” din Sfântu Gheorghe. Ziua de sâmbătă a fost marcată de prezenţa a zeci de familii cu copii la adăpost, ocazie cu care

12apr2010-cainiAdăpostul de Câini de la Câmpu Frumos continuă popularizarea patrupedelor în rândurile copiilor, sâmbătă având loc cea de-a doua acţine „Ia-mă acasă!”, în vreme ce mâine, cu începere de la ora 10,00, este plănuită o nouă vizită la adăpost a elevilor de la secţia maghiară de la Şcoala „Ady Endre” din Sfântu Gheorghe.

Ziua de sâmbătă a fost marcată de prezenţa a zeci de familii cu copii la adăpost,  ocazie cu care doritorii au putut adopta un căţeluş pentru acasă. Potrivit reprezentantului adăpostului, preşedintele Asociaţiei Nez Perce, Horia Kraus, aceasta a fost ce-a de-a doua zi dedicată adopţiei, după ce prima a avut loc pe 5 decembrie 2009.

„Vremea bună a adus multă lume la adăpost, în special familii cu copii, ceea ce nu a putut decât să ne bucure. Din păcate, se pare că tot cei care locuiesc în mediul rural conştientizează ce anume înseamnă să ai un căţel - am făcut trei adopţii, toate în judeţ şi niciuna în Sfântu Gheorghe”, a explicat Horia Kraus.

Adăpostul de câini de la Câmpu Frumos a fost deschis în 2009 şi introduce câinii comunitari într-un program de reintegrare, care include ore de antrenament cu specialişti, dresaje canine individuale şi de grup, precum şi analize şi controale sanitare periodice, pentru ţinerea sub observaţie a stării lor fizice şi psihice.

Monica Vajna

Teme articol: adăpost caini adoptie
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.