ACTUALITATE 14 iunie 2010

Kanabe rămâne în arest

de Covasna Media | 805 vizualizări
Recursul suspectului acuzat de tentativă de viol a fost respins Suspectul reținut joi pentru 20 de zile de Judecătoria Sfântu-Gheorghe pentru lipsire de libertate, lovire și conducere fără permis, Kanabe Iosif, a formulat un recurs la Tribunal, acesta fiind însă respins vineri. În acest fel, el rămâne după gratii și asupra lui continuă cercetările, una dintre acuzațiile care i se aduc de către o tânără în vârstă de 16 ani, din Ilieni, fiind tentativă de viol.

Recursul suspectului acuzat de tentativă de viol a fost respins

Suspectul reținut joi pentru 20 de zile de Judecătoria Sfântu-Gheorghe pentru lipsire de libertate, lovire și conducere fără permis, Kanabe Iosif, a formulat un recurs la Tribunal, acesta fiind însă respins vineri.

În acest fel, el rămâne după gratii și asupra lui continuă cercetările, una dintre acuzațiile care i se aduc de către o tânără în vârstă de 16 ani, din Ilieni, fiind tentativă de viol.

Incidentul a avut loc miercuri, după ce fata a făcut autostopul și a fost luată în mașină de Kanabe.

Potrivit IJP, un bărbat din municipiu a sunat la 112 să anunțe că pe un drum forestier din zona Pădurea Rotundă (la ieșire dintre Sfântu-Gheorghe spre Șugaș-Băi) a găsit o tânără care susține că a fost dusă acolo cu forța de către un bărbat care a încercat să întreţină relaţii sexuale cu ea, a bătut-o și apoi a abandonat-o.

„Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a stabilit că este vorba despre o minoră de 16 ani, din localitatea Ilieni. Aceasta dorea să ajungă în Sfântu Gheorghe, aşa că a făcut autostopul în Ilieni. Şoferul autoturismului care a oprit să o aducă în municipiu - K. Iosif, de 32 de ani, din Sfântu-Gheorghe - nu a oprit în oraş, ci a intrat cu maşina pe un drum lăturalnic, unde a încercat să întreţină relaţii sexuale cu minora. Pentru că a fost refuzat, bărbatul a agresat-o, după care a abandonat-o acolo”, arată IJP. în comunicatul de presă.

Kanabe Iosif a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore și instanța i-a dat joi 20 de zile de arest preventiv, el fiind cercetat pentru lipsire de libertate, loviri şi alte violenţe, precum şi pentru conducere fără permis.

Tânăra susține că după ce a luat-o la ocazie, aproape de oraș bărbatul i-ar fi spus ce are el de gând și a luat-o spre pădure, iar ea a scăpat prefăcându-se că vrea același lucru, dar în aer liber. Odată ieșiți, ea a luat-o la fugă și a fost văzută de doi tineri.

De numele lui Kanabe se leagă mai multe infracțiuni, de natură economică, de circulație fără permis pe drumurile publice, el având numeroase dosare penale pe numele lui.

Ana Sidon

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.