ACTUALITATE 19 ianuarie 2010

Jumătate din Comandău nu poate vorbi la telefon

de Covasna Media | 528 vizualizări
Cauza o reprezintă un viscol care a rupt mai mulţi copaci, afectând liniile telefonice 19ian2010-telefonJumătate din comuna Comandău a rămas fără semnal la telefonul fix, din cauza unui viscol care a rupt mai mulţi copaci acum aproximativ o săptămână, afectând nişte linii de telefonie. Primarul Kócsis Béla a solicitat ieri intervenţia prefectului în rezolvarea acestei probleme şi spune că de o săptămână oamenii din jumătate de comună - însemnând 50 - 60 de gospodării - întâmpină greutăţi din cauză că nu

Cauza o reprezintă un viscol care a rupt mai mulţi copaci, afectând liniile telefonice

19ian2010-telefonJumătate din comuna Comandău a rămas fără semnal la telefonul fix, din cauza unui viscol care a rupt mai mulţi copaci acum aproximativ o săptămână, afectând nişte linii de telefonie.

Primarul Kócsis Béla a solicitat ieri intervenţia prefectului în rezolvarea acestei probleme şi spune că de o săptămână oamenii din jumătate de comună - însemnând 50 - 60 de gospodării - întâmpină greutăţi din cauză că nu funcţionează telefoanele fixe şi apelează la vecini sau rude pentru a da telefon, întrucât Comandăul nu are semnal la nicio reţea de telefonie mobilă.

„Oamenii au solicitat să facem ceva, am raportat la prefect că avem probleme, firele s-au rupt de la copaci şi zăpadă şi sperăm să se rezolve. Parabolica dintre Comandău şi Păpăuţi a fost curăţaţă, este semnal, dar unde s-au rupt firele nu s-a remediat”, a spus primarul.

Prefectul György Ervin a declarat că au făcut demersuri pentru rezolvarea problemei şi se lucrează la identificarea zonei cu probleme.

Comuna Comandău se află la cea mai mare înălţime din judeţ şi singura posibilitate de a comunica este prin telefonul fix, întrucât acolo deocamdată celularele nu au semnal.

Ana Sidon

Teme articol: telefon furtuna
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.