ACTUALITATE 15 decembrie 2013

Jucării pentru copii

de Covasna Media | 108 vizualizări

Campania „Jucării pentru copii” din cadrul Festivalului Povestea din Ajun continuă, iar toţi cei care doresc să doneze jucării pentru copiii care au nevoie de ele pot dona la centrele de colectare (Școlile Generale „Nicolae Colan”, „Ady Endre”, „Váradi Jószef”, „Gödri Ferenc”, Colegiul Național „Mihai Viteazul”, Colegiul Național „Székely Mikó”, la Universitatea Babeş Bolyai, Sediul Sepsi Radio, Muzeul Naţional al Carpaților Răsăriteni și Catedrala Ortodoxă) până în data de 20 decembrie inclusiv, între orele 10 și 18. Sau trimiteţi un sms la  0744774783 cu adresa dvs. și spiriduşii ajung direct la destinaţie.

„Povestea din Ajun continuă în forță. Ne bucură că în cadrul campaniei caritabile pentru ajutorarea lui Elisabeth Ciotoraș am reușit să strângem suma de 3.500 de lei. Vă mulțumim pentru solidaritate și vă așteptăm la evenimente!", a declarat Emil Pantelimon, directorul festivalului.

Lasă o jucărie în cutia poştală a Moşului!

Şi Filiala Judeţeană de Cruce Roşie organizează în perioada 12-20 decembrie o acţiune de colectare de jucării. Această acţiune este menită să ajute copiii nevoiaşi din judeţ. Copilul dvs. poate renunţa la o jucărie pe care n-o mai foloseşte pentru a oferi un zâmbet pe buzele altor copii aflaţi în nevoie cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Punctele de colectare se află în următoarele locaţii: Liceul Székely Mikó, Liceul Kós Károly, Liceul Economic Berde Áron, Grupul Şcolar Puskás Tivadar, Liceul de Artă Plugor Sándor, Dynamich Broker de asigurare, Şcoala Gimnazială Henter Károly, Universitatea Babeş Bolyai.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.