ACTUALITATE 5 august 2014

ISU Covasna, locul 3 la faza zonală a Concursului Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă

de Covasna Media | 97 vizualizări

În perioada  31 iulie – 1 august s-a desfăşurat etapa zonală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă, competiţie organizată anul acesta de către ISU Harghita în localitatea Odorheiu Secuiesc, la care au participat loturile sportive ale pompierilor militari de la inspectoratele din Covasna, Braşov, Harghita şi Mureş.

În urma desfăşurării celor patru probe de concurs – scara de fereastră, ştafeta 4 x 100 de metri, pista cu obstacole pe 100 de metri şi realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă – lotul ISU Covasna s-a clasat pe locul al III-lea.

Faza naţională se va desfăşura la sfârşitul lunii august şi va fi găzduită de judeţul Sibiu, iar la startul acesteia se vor prezenta cele mai bune 12 echipe din cele 42 de Inspectorate pentru Situaţii de Urgenţă din ţară.

Echipa pompierilor militari covăsneni a fost însoţită de inspector şef colonel Alfons Gheorghe György şi i-a avut în componenţă pe şeful de lot plt.adj.şef Adrian Baciu şi competitorii plt.maj. Palhazi Lehel, plt.maj. Muntean István, plt. Ciprian Benţa, plt. Liviu Boc, plt. Florentin Fenechiu, plt. Ilyes Oliver, plt. Răzvan Copoţ, plt. Puşcaş Istvan, plt. Eross Robert, şi sg.maj. Silviu Boricean.

Concursurile Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă se organizează în fiecare an, în perioada mai – septembrie, având ca obiectiv fundamental dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice, necesare îndeplinirii misiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

Cpt. Raluca Dumuţ

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.