ACTUALITATE 21 decembrie 2020

IPJ Covasna scoate la concurs posturi pentru Poliția Protecția Animalelor

de Covasna Media | 2470 vizualizări

Inspectoratul de Poliție Județean Covasna organizează concurs cu recrutare din sursă externă pentru ocuparea a patru posturi în cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, dintre care una de ofițer și trei de agenți de poliție.

De asemenea I.P.J. Covasna  recrutează din sursă externă candidați în vederea ocupării a două posturi de ofițer (medic veterinar), concurs organizat la nivelul I.G.P.R.

Înscrierea se realizează, în perioada 18 - 28.12.2020 (pe data de 28.12.2020 doar până la orele 16:00), exclusiv online la adresa de e-mail resurse.umane@cv.politiaromana.ro

Având în vedere că proba scrisă a concursului va avea loc la aceeași dată pentru toate posturile scoase la concurs, la nivel național, candidații vor putea susține proba doar pentru ocuparea unui singur post dintre cele scoase la concurs.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se pot obține consultând pagina de internet a I.P.J. Covasna, secțiunea Carieră /Posturi scoase la concurs: https://cv.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.