ACTUALITATE 10 octombrie 2016

Infracțiuni la regimul circulaţiei constatate de polițiști la sfârșit de săptămână

de Covasna Media | 536 vizualizări

Vineri, 07 octombrie 2016, în jurul orei 20:00, polițiștii din Sfântu Gheorghe aflați în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, au oprit o autoutilitară pe strada Crângului, la volan fiind identificat un bărbat în vârstă de 54 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că acesta avea o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele său a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Un alt bărbat de 49 de ani este cercetat tot pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost depistat pe DN 11 B la ieșirea din Târgu Secuiesc către Sânzieni, la volanul unui autoturism, iar în urma testării cu aparatul etilotest s-a stabilit că avea o alcoolemie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Covasna au oprit pe DN 11 în apropierea localităţii Chichiș, un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 47 de ani. Din verificările efectuate s-a constatat că valabilitatea autorizației provizorii de circulație era expirată. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de punere în circulație a unui autovehicul neînmatriculat.

Duminică, 09 octombrie 2016, polițiștii rutieri din Sfântu Gheorghe au oprit în trafic un autoturism condus de către un tânăr de 24 de ani, iar din verificările efectuate s-a constatat că autovehiculul în cauză nu era înmatriculat în circulație. Șoferul este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat.

Și tot duminică, polițiștii au oprit în trafic pe raza localității Araci, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani, domiciliat în comuna Bod. În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat că bărbatul nu figura în bazele de date ca fiind posesor de permis de conducere. În consecință, pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.