ACTUALITATE 3 martie 2016

Infracţiuni la regimul circulației

de Covasna Media | 298 vizualizări

Miercuri, 2 martie 2016, polițiștii din Brateș aflați în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, au oprit pe raza localității Telechia, un tractor rutier condus de către un bărbat de 47 de ani, iar în urma verificărilor s-a constatat că acesta avea dreptul de a conduce anulat.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis

***

Tot miercuri, polițiștii din Sita Buzăului au oprit în trafic un tractor ce tracta o remorcă confecţionată artizanal. Conducătorul a fost identificat în persoana unui bărbat de 37 de ani, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că remorca nu era înregistrată sau înmatriculată.

Se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tractare a unei remorci neînmatriculate.

***

Polițiștii din Belin aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au identificat un autoturism aflat în șanțul de pe marginea DC 37. Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat de 29 de ani, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În consecință a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

(Biroul de Presă al IPJ Covasna)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.