ACTUALITATE 4 iunie 2021

Infracțiune rutieră și deținere de droguri

de Observatorul de Covasna | 14652 vizualizări

La data de 03.06.2021, în jurul orei 23.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe – Biroul Rutier aflându-se în exercitarea atribuțiilor de  serviciu, au oprit pentru control, pe strada Lt. Păiuș David din municipiu, un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. De asemenea acesta a fost testat și cu aparatul drugtest, rezultatul testării fiind pozitiv pentru substanțele psihoactive Cocaină și Cannabis (THC-5).

Totodată, polițiștii au efectuat un controlul al autoturismului și au descoperit o țigară confecționată artizanal conținând materie vegetală de culoare verde despre care există suspiciunea că ar fi Cannabis care a fost ridicată de către polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Covasna.

Având în vedere rezultatul testării, bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea determinării substanțelor psihoactive. 

În cauză polițiștii din cadrul Biroului Rutier efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de droguri, cercetările sunt efectuate de către polițiștii din cadrul S.C.C.O. Covasna.

(Sursa: Compartimentul Relații Publice al IPJ Covasna)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.