ACTUALITATE 8 iunie 2010

Info trafic

de Covasna Media | 95 vizualizări

Bilanţul week-end-ului este unul pozitiv, nu s-a produs niciun accident rutier cu victime pe şoselele covăsnene. Acest fapt se datorează şi prezenţei active a poliţiştilor rutieri şi a celor cu atribuţii pe linie de poliţie rutieră în trafic.

***

Vineri, la ora 12.00, poliţişti din cadrul postului de poliţie Băţani, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe raza localităţii Aita Seacă l-au identificat pe I. Attila, de 30 ani, localnic, care a condus pe D.C. 44 un tractor rutier care tracta o remorcă neînmatriculată fără a poseda permis de conducere.

Poliţilştii continuă cercetările sub aspctul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conduce pentru nici o categorie de autovehicule, respectiv punerea în circulaţia pe drumurile publice a unei remorci neînmatriculate.

***

Sâmbătă, la ora 16.20, pe DN12 s-a produs un accident rutier uşor. Din cercetări rezultă că B. Jozsef, de 44 ani, în timp ce circula cu un autoturism pe DN 12, într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra autoturismului, răsturnându-se în şanţ.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcool-test, rezultatul fiind de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Covasna, unde i-au fost recoltate două probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care a re în sânge o îmbibaţie alcoolică ce depăşeşte limita legală.

***

Tot sâmbătă, la ora 22,15, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Sf. Gheorghe l-au depistat în trafic pe S. Robert, care la intersecţia cu str. 1 Decembrie 1918 a tamponat un alt autoturism, după care a părăsit locul faptei, fiind urmărit şi reţinut în parcarea Bl. 3 de pe str. Gr. Grigore Bălan.

În urma verificărilor s-a constatat că datele de identificare pe care conducătorul auto le-a declarat aparţin altei persoane, autoturismul pe care acesta l-a condus este neînmatriculat, numerele de înmatriculare sunt false şi că nu posedă nici permis de conducere.

***

Duminică, la ora 05.15, pe DN 10, în oraşul Întorsura Buzăului, în zona imobilului cu nr. 178, s-a produs un accident de circulaţie soldat doar cu pagube materiale. Din primele cercetări rezultă că B. Ştefan,, de 27 ani, din com. Sita Buzăului, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Buzău-Braşov, a efectuat o manevră de evitare a unei coliziuni cu un alt autoturism, condus de O.Valentin, de 30 ani din or. Înt. Buzăului, moment în care a părăsit partea carosabilă şi a intrat cu partea faţă dreapta în indicatorul rutier de presemnalizare a trecerii pentru pietoni, avariind autoturismul. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul DRAGER, rezultatul fiind de 0,56 mg/l la conducătorul auto B. Ştefan şi de 0,41 mg/l la conducătorul auto O. Valentin. Ambilor conducători auto le-au fost recoltate câte două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care a re în sânge o îmbibaţie alcoolică ce depăşeşte limita

***

În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 00.40, un echipaj din cadrul Biroului Rutier Sf. Gheorghe a oprit pentru control pe str. Grof Miko Imre un autoturism. La controlul asupra actelor poliţistul a stabilit că la volan se afla G. Ioan, de 48 ani, din Sf. Gheorghe, care emana miros de băuturi alcoolice.

Testat cu aparatul alcool-test acesta a relevat o alcoolemie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii covăsneni vă urează o zi în siguranţă, fără evenimente rutiere!

Teme articol: trafic accident maşini alcool
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.