ACTUALITATE 16 februarie 2010

Infarct pe bicicletă

de Covasna Media | 752 vizualizări
16feb2010-decesUn bătrân de 70 de ani şi-a pierdut ieri viaţa în plină stradă, după ce a căzut de pe bicicletă în zona Tribunalului din Sfântu-Gheorghe. Directorul Serviciului de Ambulanţă, Tiberiu Poştoacă, a precizat că Ambulanţa a ajuns la faţa locului în trei minute, dar l-au găsit pe pacient în stop cardiac şi nicio manevră de resuscitare nu a funcţionat. Acum, se verifică dacă omul a murit în urma căzăturii

16feb2010-decesUn bătrân de 70 de ani şi-a pierdut ieri viaţa în plină stradă, după ce a căzut de pe bicicletă în zona Tribunalului din Sfântu-Gheorghe.

Directorul Serviciului de Ambulanţă, Tiberiu Poştoacă, a precizat că Ambulanţa a ajuns la faţa locului în trei minute, dar l-au găsit pe pacient în stop cardiac şi nicio manevră de resuscitare nu a funcţionat.

Acum, se verifică dacă omul a murit în urma căzăturii sau din cauză că i s-a făcut rău. Cu toate că este iarnă, anul acesta numeroase persoane au fost văzute inclusiv la temperaturi foarte joase şi pe gheaţă deplasându-se cu bicicleta. Acest lucru este interzis şi se pedepseşte cu amendă, dar acest lucru nu îi sperie însă pe ciclişti. (A.S.)

Teme articol: stradă deces bicicleta infarct
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Primar_la_Hetea, 16 februarie 2010
Ciclisti e una, biciclist e alta. Sper ca stiti diferenta intre biciclist si ciclism. Odihneasca-se in pace.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.