ACTUALITATE 12 iulie 2009

Începe titularizarea

de Covasna Media | 856 vizualizări
La concursul de titularizare din acest an sau înscris 880 de candidaţi

880 de candidaţi se pregătesc zilele acestea pentru examenul de titularizare care are loc miercuri în cele două centre de examinare înfiinţate la nivel de judeţ – Şc. Varadi Jozsef şi Grupul Şcolar Kos Karoly. Anul acesta, o noutatea o reprezintă faptul că repartizarea va fi realizată numai pe posturi din judeţ şi nu există detaşare sau transfer în alte judeţe. Astfel, dacă înainte exista posibilitatea ca

La concursul de titularizare din acest an sau înscris 880 de candidaţi

880 de candidaţi se pregătesc zilele acestea pentru examenul de titularizare care are loc miercuri în cele două centre de examinare înfiinţate la nivel de judeţ – Şc. Varadi Jozsef şi Grupul Şcolar Kos Karoly.

Anul acesta, o noutatea o reprezintă faptul că repartizarea va fi realizată numai pe posturi din judeţ şi nu există detaşare sau transfer în alte judeţe. Astfel, dacă înainte exista posibilitatea ca un profesor să devină titular întrun judeţ şi să se transfere în altul, acum totul se petrece la nivel local şi se evită migrarea cadrelor care participă la acest concurs.

La concursul de titularizare din acest an au fost scoase la concurs 239 de posturi titularizabile, 411 netitularizabile – pentru situaţii în care postul este ocupat de un cadru plecat în concediu de maternitate, de studii, fără plată, de boală şi aşa mai departe -, şi 1.021 de fracţiuni de post, pe anumite discipline. Pentru toate aceste posturi s-au înscris la concurs 880 de candidaţi.

Accesul candidaţilor la examen va avea loc miercuri dimineaţa, examinarea celor înscrişi la Centrul Varadi are loc în cadrul şcolii, iar pentru cei înscrişi la Kos Karoly în Liceul Mikes Kelemen.

La posturile titularizabile au acces doar candidaţii care vor reuşi să obţină note de 7 sau peste 7, ceilalţi având posibilitatea să participe la altă etapă, pentru posturi de suplinitori.

Ana Sidon

Teme articol: examen profesori titularizare
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
lori, 13 iulie 2009
marcy poi transfera copilul la alta scoala. Ce inveti la scoala??? sa inseli, sa copiez………. faza asta creca ai invatat-o tu. Pentru tine ce e util in viata??
marcy, 13 iulie 2009
prima sa invatam sa sciem, sa vorbim limba romana si dupa...incercam sa predam la scoli. Am pe baiatul la scoala, asa preda profesori la scoala ca, acasa trebuie sa explicam noi cum si ce ar trebuii citeste integral
Flavius, 13 iulie 2009
Aoleo, DEY, la cate greseli de gramatica ai in cele 5 randuri pe care le-ai scris, e mai bine ca nu te lasa sa predai :-j
dey, 13 iulie 2009
Nesimtiti, va aduc la cunostinta ca multe lucruri aici sunt "manarite" asa ca ori ce-ai face tot pila merge. Ex: am diplomele necesare dar cand m-am dus sa ma inscriu la examen, mi s-a spus ca nu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.