ACTUALITATE 7 iunie 2024

Incendiu la o fabrică de prelucrarea fierului din Târgu Secuiesc. Linia de producție, afectată 50%

de Covasna Media | 1147 vizualizări

Pompierii au intervenit în această dimineață, în jurul orei 6:30, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o fabrică din Târgu Secuiesc. Nu au fost victime, iar pentru moment cauza incendiului este necunoscută. 

Incendiul a avut loc la „o fabrică pentru debitat fier, aflatǎ lângă o stație de epurare”, conform unei informări de presă din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Covasna. 

Inițial, la locul incendiului au intervenit trei mașini de stingere, o autospecială de salvare de la înălțime, o ambulanță SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Târgu Secuiesc şi o autospecială de stingere din cadrul Punctului de Lucru Brețcu. 

„La sosirea echipajelor de intervenție, la locul producerii incendiului, acesta se manifesta cu flacără deschisă pe o suprafață de circa 500 mp”, a transmis ISU Covasna. 

Astfel că, după evaluarea situației de la fața locului, a venit în sprijin și o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri din Sfântu Gheorghe. 

„În urma incendiului au fost afectate: linia de producție în proporție de 50%, mai multe materiale plastice aflate în interior, douǎ autoturisme în proporție de 30%, instalația electrică, două motostivuitoare şi panouri fotovoltaice. Cauza de producere se află în curs de stabilire. Nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale”, au mai transmis autoritățile. 

Foto: ISU Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Anunţ public

Acum 22 ore, 24 minute

Anunţ public

Acum 22 ore, 25 minute

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.