ACTUALITATE 5 noiembrie 2009

Incendiu la Fabrica de îmbuteliat apă din Bodoc

de Covasna Media | 554 vizualizări
[singlepic=528,250,250,,left]Ieri la prânz, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mihai Viteazul“ al Judeţului Covasna a fost anunţat despre izbucnirea unui puternic incendiu la o fabrică de îmbuteliat apă minerală din localitatea Bodoc. Patru echipaje ale Detaşamentului de pompieri Sfântu Gheorghe, sprijinite de S.V.S.U. Bodoc, s-au deplasat de urgenţă la faţa locului unde au acţionat pentru lichidarea incendiului din pivniţa clădirii unde se află

Ieri la prânz, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mihai Viteazul“ al Judeţului Covasna a fost anunţat despre izbucnirea unui puternic incendiu la o fabrică de îmbuteliat apă minerală din localitatea Bodoc. Patru echipaje ale Detaşamentului de pompieri Sfântu Gheorghe, sprijinite de S.V.S.U. Bodoc, s-au deplasat de urgenţă la faţa locului unde au acţionat pentru lichidarea incendiului din pivniţa clădirii unde se află centrala termică şi depozitul de rumeguş pentru centrală.

Pompierii au reuşit lichidarea incendiului miercuri noaptea. Intervenţia lor a fost îngreunată din cauza cantităţii mari de rumeguş, cca. 20 tone, ce blocau căile de acces spre focarele multiple aflate în subsol. Cauza incendiului se va stabili ulterior.

Foto: ISU Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.