ACTUALITATE 20 iunie 2016

Incendiu la baza sportivă din Micfalău

de Agerpres | 630 vizualizări

Baza sportivă din localitatea covăsneană Micfalău a fost afectată luni de un incendiu izbucnit, potrivit specialiştilor, din cauza unui scurtcircuit la instalaţia electrică.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna, Raluca Dumuţ, flăcările au cuprins acoperişul bazei sportive, distrugându-l pe o suprafaţă de aproape 40 de metri pătraţi.

„Flăcările se manifestau la acoperişul bazei sportive, confecţionat din lemn, cu învelitoare din ţiglă. La faţa locului s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Sfântu Gheorghe (...). Pompierii au localizat focarele şi au izolat incendiul pentru a împiedica extinderea flăcărilor la întreaga construcţie, având o suprafaţă de circa 600 metri pătraţi. În urma intervenţiei, care a durat mai bine de două ore, a ars acoperişul bazei sportive pe o suprafaţă de aproximativ 40 metri pătraţi. Nu au existat victime omeneşti, iar cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit electric la tabloul electric“, a precizat cpt. Raluca Dumuţ.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.