ACTUALITATE 9 octombrie 2012

Incendii la sfârşit de săptămână

de Covasna Media | 48 vizualizări

În cursul zilei de duminică, Detaşamentul de Pompieri Sfântu Gheorghe a fost solicitat să intervină la două incendii ce au avut loc în municipiul Sfântu Gheorghe.

Primul incendiu s-a produs în jurul orei 17:30, la acoperişul unei case de locuit de pe strada Váradi József, unde pompierii militari au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea acestuia.

În urma incendiului, a cărui cauză probabilă o reprezintă jar sau scântei purtate de vânt şi căzute pe materiale combustibile, au ars acoperişul casei construit din lemn şi învelitoare din plăci de azbociment pe o suprafaţă de aprox. 40 mp, 500 kg de paie şi alte materiale depozitate în podul casei.

Patru ore mai târziu, un echipaj al Detaşamentului a intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă pe strada Mihai Eminescu din municipiu, la un incendiu produs la o magazinul unei firme producătoare de geamuri şi uşi din termopan.

Din fericire pagubele au fost minore, datorită cetăţenilor care au observat şi au anunţat în scurt timp incendiul, dar şi a intervenţiei prompte a pompierilor covăsneni.

Cauza probabilă a incediului o reprezintă un scurcircuit electric de la un aparat de măsură şi control lăsat sub tensiune.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

Plt. Tolvaj Marian-Marius

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.