ACTUALITATE 16 martie 2009

În scandalul de la Permise şi Înmatriculări, cele trei persoane rămân în arest

de Covasna Media | 371 vizualizări
Curtea de Apel Braşov a respins aseară recursul formulat de aceştia împotriva deciziei de arestare a Tribunalului Covasna.

Dorin Andriesei, Jancso Aron şi Szekely Karoly vor fi în continuare cercetaţi în stare de arest după ce, aseară, Curtea de Apel Braşov a respins recursul formulat de aceştia împotriva deciziei de arestare a Tribunalului Covasna. Mandatele de arestare preventivă în cazul celor trei sunt valabile din 12 martie până în 9 aprilie inclusiv. Ceilalţi 16

Curtea de Apel Braşov a respins aseară recursul formulat de aceştia împotriva deciziei de arestare a Tribunalului Covasna.

Dorin Andriesei, Jancso Aron şi Szekely Karoly vor fi în continuare cercetaţi în stare de arest după ce, aseară, Curtea de Apel Braşov a respins recursul formulat de aceştia împotriva deciziei de arestare a Tribunalului Covasna. Mandatele de arestare preventivă în cazul celor trei sunt valabile din 12 martie până în 9 aprilie inclusiv. Ceilalţi 16 inculpaţi, printre care şi patru agenţi de la permise şi înma triculari, sunt cercetaţi în stare de libertate.

Al 13-lea salariu, suspendat pentru învinuiţii în dosarul permiselor

În plus, agenţilor Dorin Andriesei, Gheorghe Burlacu, Petru Ioan Blaga, Paul Brânzilă şi Viorel State le-a fost suspendat cel de-al 13-lea salariu. Prefectul judeţului Covasna, Codrin Munteanu, a declarat ieri că va solicita Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor o adresă oficială privind acordarea primei anuale pentru cei cinci agenţi cercetaţi. Prefectul a declarat că, până la primirea răspunsului, a suspendat plata celui de-al 13-lea salariu către cei cinci. Munteanu a mai anunţat că va solicita conducerii Direcţiei Permise şi Înmatriculări din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor un control pe linie de management al serviciului din Covasna, cu atât mai mult cu cât şeful acestuia, comisarul şef Eugen Deaconu, ar fi trebuit să cunoască activitatea subordonaţilor săi. Potrivit prefectului, răspunderea administrativă din punct de vedere al managerului există şi ea poate fi extrapolată până la nivelul Insituţiei Prefectului, întrucât se ştie că unele zone, printre care şi activitatea de înmatriculare şi de permise, au o vulnerabilitate mai mare şi trebuiau mai atent supravegheate.

Adrian Moise

Teme articol: inmatriculari permise arest
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.