ACTUALITATE 15 septembrie 2009

În atenţia pensionarilor care nu au ridicat carnetele de muncă

de Covasna Media | 322 vizualizări
[singlepic=309,400,200,,left]Conducerea Casei Judeţene de Pensii Covasna anunţă pensionarii sistemului public care nu au ridicat carnetele de muncă după stabilirea unei pensii, să se prezinte de urgenţă la sediul instituţiei cu un cupon de pensie pentru ridicarea acestora. Carnetele de muncă sunt documente importante, personalizate, care aparţin în exclusivitate titularilor. De aceste documente este nevoie la reangajarea în muncă a beneficiarilor unei

Conducerea Casei Judeţene de Pensii Covasna anunţă pensionarii sistemului public care nu au ridicat carnetele de muncă după stabilirea unei pensii, să se prezinte de urgenţă la sediul instituţiei cu un cupon de pensie pentru ridicarea acestora.

Carnetele de muncă sunt documente importante, personalizate, care aparţin în exclusivitate titularilor. De aceste documente este nevoie la reangajarea în muncă a beneficiarilor unei pensii pentru limită de vârstă sau la solicitarea unor acte doveditoare despre sporuri, despre încadrarea în grupe de muncă de la foştii angajatori, dacă este cazul. Carnetele de muncă se pot ridica în orice zi lucrătoare de la ghişeul nr. 3, situat la etajul I al instituţiei, între orele 8,00 – 16,00.

Persoanele în vârstă, cei care au domiciliul în colţurile mai îndepărtate ale judeţului sau cei care înregistrează dificultăţi în deplasare pot împuternici şi alte persoane pentru ridicarea documentelor. În acest caz, persoana care se prezintă, pe lângă cuponul pensionarului care l-a împuternicit, se identifică prin prezentarea actului de identitate propriu.

Director coordonator, Sălăgean Viorel

Sursa foto: www.bloombiz.ro

Teme articol: pensionari carte de munca
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.