ACTUALITATE 4 octombrie 2012

În atenţia operatorilor economici. Peste 500 de firme din judeţ au punctele de lucru expirate.

de Covasna Media | 63 vizualizări

Vă informăm că în urma verificărilor efectuate în baza de date/dosarul comerciantului am identificat 545 firme care au punctele de lucru expirate (documentele care atestă dreptul de folosinţă asupra spaţiilor cu destinaţie de sediu secundar nu mai sunt în termen de valabilitate) – motiv pentru care obligaţia legală este aceea de a solicita prelungirea valabilităţii sediului secundar sau desfiinţarea punctului de lucru respectiv.

De asemenea, am identificat 670 de societăţi a căror perioadă de suspendare a activităţii a expirat, motiv pentru care sunt obligate să întreprindă demersurile pentru reluarea de activitate sau dizolvarea firmei, după caz. Obligaţia de a intra în legalitate incumbă din prevederile art 21 lit.a coroborat cu art 22 din Legea 26/1990 republicată cu modificările ulterioare.

Nerespectarea prevederilor precizate se sancţionează cu aplicarea de amenzi judiciare în conformitate cu prevederile art.44 din Legea 26/1990.

Pentru îndrumare prealabilă privind formalităţile legale vă puteţi adresa biroului de asistenţă din cadrul Oficiului Registrului Comerţului Covasna.

Conducerea Oficiului Registrului Comerţului Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.