ACTUALITATE 10 octombrie 2012

IJP şi-a achitat parţial datoriile către Medicina Legală şi a deblocat peste o sută de dosare

de Agerpres | 56 vizualizări

Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna a deblocat peste o sută de dosare aflate în lucru după ce a reuşit să achite parţial datoriile pentru expertizele efectuate de către de Serviciul de Medicină Legală.

Şeful IJP Covasna, comisarul-şef Ion Popa, a declarat că în ultimii doi ani s-au adunat datorii de aproape 500.000 de lei către Serviciile de Medicină legală Covasna, Braşov şi Mureş, precum şi către Institutul Naţional de Medicină Legală, iar recent s-au achitat 200.000 de lei.

„Banii au venit cu dedicaţie, să spunem aşa, pentru plata acestor servicii şi mai avem de achitat în jur de 300.000 de lei. Astfel am mai putut debloca o parte dintre dosare (...) Practic, am dat drumul la aproape o sută de dosare care stăteau pentru că nu aveam rezultatele testelor de alcoolemie. Eram legaţi de mâini şi de picioare”, a declarat dr. Ion Popa.

Acesta a ţinut să menţioneze că în ciuda datoriilor acumulate de IJP Covasna, medicii din cadrul Medicinei Legale au cooperat de fiecare dată atunci când au fost în lucru cazuri grave, unde era nevoie urgent de rezultatele expertizelor.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.