ACTUALITATE 28 aprilie 2016

Iepuraşul de la Observatorul a ajuns la zece abonaţi

de Covasna Media | 536 vizualizări

Pentru noi și pentru zece abonați ai ziarului „Observatorul de Covasna”, Joia Mare a fost o zi plină de bucurie. Pentru noi, pentru că ne-am mai îndeplinit încă o promisiune în faţa cititorilor noştri, iar pentru abonaţi, pentru că au primit cele 10 coşuri cu bunătăţi de Paşte, câştigate la Tombola „Observatorul”.

„Câştigătorii au fost foarte încântaţi. S-au bucurat foarte tare şi nu se aşteptau. Le-am spus că a venit „Iepuraşul de la Observatorul”. A fost o bucurie că am putut să le facem abonaţilor o astfel de surpriză în prag de sărbători. Sperăm să rămână în continuare alături de noi, iar cei care nu ni s-au alăturat încă să o facă de acum încolo”, a spus Iulia Ola, reprezentantul de vânzări „Observatorul de Covasna” pe zona Întorsurii Buzăului.

Aleşi prin tragere la sorţi, câştigătorii care au primit joi coşurile cu bunătăţi sunt: Nagy Klara, Farkas Ambrus-Mihai, Dorel Profiroiu, Ioan Chiorean şi Gheorghe Ungureanu din Sfântu Gheorghe, dar şi Aurelia Sporea, Valerica Fekete, Elena Platon, Dumitru Mocanu şi Rodica Păcureanu din Întorsura Buzăului.

Promisiunea lui Dorel Profiroiu, de a rămâne alături de noi pe viaţă, ne dă mai multă putere ca oricând de a continua munca şi de a ne menţine cei mai buni din judeţ în mass-media locală românească.

tombola Paste (2)

tombola Paste (3)

tombola Paste (4)

tombola Paste (5)

tombola Paste (6)

tombola Paste (7)

Este o plăcere să vă putem reaminti că anul acesta merită mai mult decât oricând să fii abonatul ziarului «Observatorul de Covasna»!. Pe lângă aceste 10 coşuri cu bunătăţi oferite cadou la Tombola de Paşti, în luna martie, un cititor norocos a câştigat un Televizor LED şi la o cititoare a ajuns o tabletă. Mai mult, în 2016 abonaţii primesc în fiecare lună cărţi cadou şi suplimente tematice de colecţie. Rămâneţi alături de noi pentru că surprizele vor continua!

Sărbători Fericite!

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.