ACTUALITATE 13 aprilie 2016

Hoţii de la Târgu Secuiesc s-au înţeles cu păgubitul

de Covasna Media | 163 vizualizări

Marţi, 12 aprilie 2016, poliţiştii covăsneni au reuşit identificarea şi prinderea a trei persoane suspectate de săvârşirea unui furt din locuinţă din zona Târgu Secuiesc, respectiv, o femeie şi doi bărbaţi. Aceştia au fost imobilizaţi şi conduşi la sediul poliţiei după ce au fost depistaţi la bordul unui autoturism şi nu s-au supus somaţiilor poliţiştilor de a se opri.

În continuarea cercetărilor, care s-au desfăşurat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchtului de pe lângă Judecătoria Târgu Secuiesc, a fost stabilită identitatea celei de-a patra persoane care a reuşit să fugă de la faţa locului. De asemenea, întreaga sumă sustrasă a fost recuperată şi restituită persoanei vătămate.

Astfel, întrucât potrivit prevederilor legale în vigoare, în cauză a intervenit împăcarea părţilor, procurorul de caz a dispus clasarea cauzei, în conformitate cu art. 159 alin. (1) Cod Penal. Şoferul autoturismului a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 500 de lei şi i s-a reţinut permisul de conducere pentru nerespectarea semnalelor poliţiştilor aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.