ACTUALITATE 15 decembrie 2009

Hotelurile din Covasna, ocupate peste 80% de Revelion

de Covasna Media | 396 vizualizări
15dec2009-hotelCriză sau nu, românii nu renunţă la ieşitul de Revelion şi petreceri în noaptea dintre ani, iar acest lucru se vede inclusiv în gradul de ocupare al hotelurilor din Covasna, care, la rândul lor sau adaptat tendinţelor de austeritate şi au menţinut preţurile de anul trecut, ba unele dintre ele chiar leau scăzut. În staţiunea Covasna, gradul de ocupare al hotelurilor pentru

Criză sau nu, românii nu renunţă la ieşitul de Revelion şi petreceri în noaptea dintre ani, iar acest lucru se vede inclusiv în gradul de ocupare al hotelurilor din Covasna, care, la rândul lor sau adaptat tendinţelor de austeritate şi au menţinut preţurile de anul trecut, ba unele dintre ele chiar leau scăzut.

În staţiunea Covasna, gradul de ocupare al hotelurilor pentru perioada sfârşitului de an este de peste 80%, hotelurile oferind diverse programe pentru Revelion. La hotelurile SC Turism Covasna SA, sau făcut deja rezervări pentru perioada Reve lionului, aici urmând să petreacă 210 studenţi şi 180 de persoane ce şiau procurat pachetele de Revelion.

„Pachetul de Revelion, în hotelurile SC Turism Covasna SA cuprinde două zile, preţul fiind de 762 de lei de persoană. Ceea ce oferim de Anul Nou cuprinde nu doar masa, ci şi un carnaval organizat împreună cu mai mulţi actori de la Teatrul Toma Caragiu din Ploieşti, muzică oferită de Formaţia Geambaşu, dansuri şi foc de artificii. Distracţia nu se va opri la noaptea de Revelion, ci aceste programe se vor întinde inclusiv pe 1 ianuarie”, a declarat directorul economic al SC Turism Covasna SA, Olivia Stanislav.

Crăciunul, acasă

Potrivit acesteia, preţul pachetelor de Revelion a scăzut faţă de anii trecuţi, urmare a crizei economice şi financiare, iar în ceea ce priveşte Crăciunul, în acest sens nu sau arătat prea mulţi interesaţi, oamenii preferând să petreacă acasă această sărbătoare.

Hotelul Bradul din Covasna a oferit în acest an trei feluri de pachete pentru perioada Revelionului; astfel, preţurile pachetelor sunt cuprinse între 1050 şi 750 de lei de persoană, în funcţie de numărul zilelor solicitate între cinci şi trei zile de cazare.

Directorul Hotelului Bradul, Gică Onea, spune că preţurile au fost scăzute cu 5% faţă de cele din aceeaşi perioadă a anului trecut, asta ca urmare a crizei şi implicit pentru atragerea cât mai multor clienţi. De Revelion, Hotel Bradul va oferi un program artistic susţinut de o orchestră, iar oaspeţii vor fi delectaţi cu mâncare tradiţională românească, tort şi şampanie.

„Avem multe surprize pentru cei care au ales săşi petreacă Anul Nou la noi, inclusiv o pomană a porcului pe 1 ianuarie, de Sfântu Vasile“, a arătat Gică Onea, potrivit căruia oaspeţii de la Bradul vor primi gratuit, din partea hotelului, încă o noapte de cazare, indiferent de pachetul de şedere procurat.

Monica Rizea

Teme articol: hotel revelion cazare
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Holospin Ctin, 15 decembrie 2009
Doresc sa-i sugerez doamnei Monica Rizea ca este dezinformata referitor la functia pe care o ocupa Doamna Stanislav Olivia, dumneaei este Director general executiv la S.C.Turism Covasna S.A. Din acest citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.