ACTUALITATE 23 februarie 2010

Hotel de patru stele la Balvanyos

de Covasna Media | 354 vizualizări
Investiţia a fost făcută de proprietarii Domo 23feb2010-bwbHotelul Best Western Balvanyos Conference Hotel & Spa va fi deschis în curând și va reprezenta cel de-al doilea hotel de patru stele din județ. Președintele Camerei de Comerț și Industrie Covasna (CCI), Herman Rosner, a afirmat că Hotelul va fi prezent la Târgul de Turism care are loc în luna martie la Romexpo, unde proprietarii l-au înscris prin CCI. În prezent lucrările la Hotel sunt pe ultima sută de metri și a fost

Investiţia a fost făcută de proprietarii Domo

23feb2010-bwbHotelul Best Western Balvanyos Conference Hotel & Spa va fi deschis în curând și va reprezenta cel de-al doilea hotel de patru stele din județ. Președintele Camerei de Comerț și Industrie Covasna (CCI), Herman Rosner, a afirmat că Hotelul va fi prezent la Târgul de Turism care are loc în luna martie la Romexpo, unde proprietarii l-au înscris prin CCI.

În prezent lucrările la Hotel sunt pe ultima sută de metri și a fost anunțată deja recrutarea de personal, urmând ca unitatea să fie inclusă în circuitul turistic până la finele trimestrului întâi, mai spune Rosner.

Hotelul Best Western Balvanyos a fost cumpărat în urmă cu aproximativ doi ani de Szarvadi Lorand, directorul General al Domo Retail, expertul în electrocasnice, şi asociatul acestuia, Hegedes Ferencz, în proporție de 100%.

Achiziția a fost făcută de cei doi asociați în calitate de persoane fizice, cu o sumă între 2 şi 3 milioane de euro, iar planul de investiții prevedea la acea dată cel puțin 1,5 milioane de euro pentru extinderea şi ridicarea hotelului, de la cota de trei stele, cât avea, la patru stele.

Hotelul Best Western este situat în pădurile care înconjoară Lacul Sfânta Ana, avea 78 de camere cu 150 de locuri, 5 săli de conferințe, restaurant, agenție de turism, biliard, sală de jocuri, saună, teren de sport şi de vânătoare, fiind căutat pentru recreere şi relaxare, dar şi pentru întâlniri de afaceri, conferințe şi seminarii. Toate acestea au fost însă modificate și ridicate la rang de patru stele din toate punctele de vedere.

Acesta va fi al doilea hotel de patru stele din județ, după investiția făcută de omul de afaceri Ovidiu Costea în Hotelul Clermont din stațiunea Covasna.

Investiția a fost între 4 şi 5 milioane de euro, iar hotelul are o capacitate de 150-156 de locuri dispuse în 75 de camere personalizate, de diferite tipuri: duble, garsoniere şi apartamente, plus piscină, saună, jacuzzi, fitness, internet gratuit, Centru de Sănătate şi Frumusețe, săli de conferințe sau terenuri de sport. Vara trecută, proprietarul a început să construiască încă un corp la Clermont, prin care mai oferă o serie de camere, investiția fiind estimată la cca 1 milion de euro.

Ana Sidon

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.