ACTUALITATE 4 noiembrie 2012

Halloween, mai mult decât o sărbătoare

de Covasna Media | 48 vizualizări

Membrii Consiliului Elevilor de la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” nu au putut lăsa să treacă perioada de Halloween, astfel că au profitat de acest prilej pentru a organiza o întâlnire sub această temă.

În cadrul acestei întâlniri, toţi membrii Consiliului Elevilor au avut ocazia de a participa la un program special, în care au luat parte la activităţi bazate pe conceptul de team-building, îmbinând în acelaşi timp şi relaxarea. „Ne gândisem de mult timp la acest tip de şedinţă şi adevărul este că a fost un succes. Am vrut foarte mult să fim mai mult decât membri ai aceleaşi organizaţii, am vrut să ajungem să fim prieteni, ca mai apoi să putem lucra mai uşor şi mai eficient la creearea diverselor proiecte sub emblema Consiliului Elevilor. De asemenea, sper ca pe viitor acest tip de întâlniri să devină o tradiţie”, a declarat Sorin Dandu, preşedinte al Consiliului Elevilor.

Întâlnirea s-a desfăşurat într-o atmosferă specifică Halloween-ului, participând atât elevi ai ciclului liceal, cât şi gimnazial. Tinerii s-au întrecut, sub forma unor două grupuri, în modelarea unor dovleci tipici acestei sărbători, grupul câştigător fiind cel care a dat dovadă de cel mai mult spirit de echipă. Prin această metodă s-a reuşit îmbinarea distracţiei cu coeziunea grupului şi totodată remarcându-se liderii non-formali. În continuare elevii s-au angrenat în jocuri precum „Samurai” şi „Contact”, dar şi jocuri educative care au oferit oportunitatea de a mai afla lucruri noi despre fiecare.

La sfârşitul acestei şedinţe fiecare participant a fost rugat să îşi scrie impresile pe un bileţel. „Mi-a plăcut foarte mult, chiar aş vrea să mai avem ediţii speciale de acest gen. Din punctul meu de vedere sunt foarte folositoare. Am reuşit să mă împrietenesc mult mai bine cu colegii mei mai mari”, a scris foarte încântată una dintre cele mai tinere participante, Adriana Timaru, elevă în clasa a VII-a.

Membrii organizatori ai acestei întâlniri

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.