ACTUALITATE 24 martie 2009

György Ervin se va ocupa de fondul funciar

de Covasna Media | 727 vizualizări
Prefectul judeţului Covasna, Codrin Munteanu, a stabilit responsabilităţile celor doi subprefecţi. Potrivit lui Munteanu, sub prefectului György Ervin i-au fost direcţionate răspunderi pe instituţiile decon centrate şi pe aspectele de fond funciar, în vreme ce subprefectul Ioan Ursache se va ocupa de verificarea legalităţii actelor administraţiei locale. Codrin Munteanu a arătat că ar fi preferat ca subprefectul György Ervin să preia

Prefectul judeţului Covasna, Codrin Munteanu, a stabilit responsabilităţile celor doi subprefecţi. Potrivit lui Munteanu, sub prefectului György Ervin i-au fost direcţionate răspunderi pe instituţiile decon centrate şi pe aspectele de fond funciar, în vreme ce subprefectul Ioan Ursache se va ocupa de verificarea legalităţii actelor administraţiei locale.

Codrin Munteanu a arătat că ar fi preferat ca subprefectul György Ervin să preia responsabilităţile domeniului juridic, însă acesta a insistat că nu doreşte să preia acest domeniu, drept pentru care, de respectivul domeniu se va ocupa, în cea mai mare parte, subprefectul Ursache.

Prefectul a arătat că o distribuire a responsabilităţilor s-a impus, deoarece în trecut, practica era aceea ca o singură persoană - în general unul dintre subprefecţi - avea cel mai încărcat program, deoarece răspundea de mai multe domenii. Munteanu consideră că noua delimitare a responsabilităţilor va asigura o situaţie echilibrată pe ceea ce înseamnă volum al muncii.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Dorina B, 26 martie 2009
După ce,timp de patru ani cât a fost prefect,d-l Gyorgy Ervin n-a facut mai nimic în a rezolva problema eliberării de titluri de proprietate,ce credeți că va face și de acum încolo?Vă spun citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.