ACTUALITATE 18 martie 2010

GospCom marchează Ziua Mondială a Apei

de Covasna Media | 314 vizualizări
Societatea organizează acţiunea Porţi Deschise, vizite și un concurs de desen 19mar2010-apaOperatorul Regional SC Gospodărire Comunală SA din Sfântu-Gheorghe, GospCom, va marca luni printr-o serie de concursuri sau vizite Ziua Mondială a Apei și își va deschide porțile pentru cei care doresc să afle de unde vine apa, cum se păstrează curată și ce tehnologii sunt necesare în acest domeniu. Astfel, luni GospCom organizează acțiunea Porți Deschise, prin care reprezentanții societății doresc să atragă atenția

Societatea organizează acţiunea Porţi Deschise, vizite și un concurs de desen

19mar2010-apaOperatorul Regional SC Gospodărire Comunală SA din Sfântu-Gheorghe, GospCom, va marca luni printr-o serie de concursuri sau vizite Ziua Mondială a Apei și își va deschide porțile pentru cei care doresc să afle de unde vine apa, cum se păstrează curată și ce tehnologii sunt necesare în acest domeniu.

Astfel, luni GospCom organizează acțiunea Porți Deschise, prin care reprezentanții societății doresc să atragă atenția asupra faptului că apa este un element indispensabil și totodată fragil, pentru protejarea căruia este nevoie de interesul și de responsabilitatea tuturor.

Totodată, societatea organizează cu ocazia Zilei Mondiale a Apei și o vizită la Stația de tratare a apei potabile și la Stația de tratare a apei uzate pentru cei care sunt interesați.

Vizitarea stațiilor de apă şi de epurare se va efectua în grupuri organizate, cu programare prealabilă până în data de 19 martie 2010, ora 12.00, la nr. de telefon 0729 063 648.

Concurs de desen pe tema „Apa, comoara Pământului“

Tot în cadrul Zilei Apei, GospCom organizează un concurs de desen cu titlul Apa, comoara Pământului, în cadrul căruia să fie accentuată importanța apei curate. Desenele trebuie făcute pe coli A4, iar tehnica de desen este la alegere liberă. Copiii pot prezenta în desenele lor atât apa potabilă, cât și apa naturală, apa vie. Pe verso trebuie să fie trecute numele şi prenumele autorului, adresa, vârsta, şcoala sau grădinița din care face parte, clasa și numărul de telefon.

Termenul limită pentru predarea desenelor este 22 martie 2010, ora 11.00, la sediul S.C Gospodărie Comunală S.A, str. Banki Donat, nr. 27, Sfântu Gheorghe. Festivitatea de premiere va avea loc pe data de 31 martie 2010, la sediul societății.

Ana Sidon

Foto: realitatea.net

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.