ACTUALITATE 19 noiembrie 2008

Ghişeu unic la Sfântu-Gheorghe

de Covasna Media | 645 vizualizări
Plăţile pentru paşapoarte, înmatriculări sau evidenţa populaţiei ar putea să se facă în curând la un ghişeu unic din Sfântu-Gheorghe, care va elimina fuga de la o casierie la alta şi de la un serviciu la altul. Potrivit prefectului Gyorgy Ervin, în urma unor discuţii purtate cu generalul Marcel Opriş, director al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS), acesta a fost de acord să acorde sprijin ca după alegeri să se demareze programul de înfiinţare a unui ghişeu unic şi în municipiul reşedinţă de judeţ. „Din punct de vedere logistic ne poate sprijini să avem un ghişeu unic la paşapoarte, înmatriculări şi evidenţa populaţiei, astfel încât orice act are nevoie omul să depună cerere în acelaşi loc şi tot acolo să plătească şi să ridice, să nu umble de la un ghişeu la altul”, a spus prefectul. În altă ordine de idei, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi ...

Plăţile pentru paşapoarte, înmatriculări sau evidenţa populaţiei ar putea să se facă în curând la un ghişeu unic din Sfântu-Gheorghe, care va elimina fuga de la o casierie la alta şi de la un serviciu la altul. Potrivit prefectului Gyorgy Ervin, în urma unor discuţii purtate cu generalul Marcel Opriş, director al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS), acesta a fost de acord să acorde sprijin ca după alegeri să se demareze programul de înfiinţare a unui ghişeu unic şi în municipiul reşedinţă de judeţ. „Din punct de vedere logistic ne poate sprijini să avem un ghişeu unic la paşapoarte, înmatriculări şi evidenţa populaţiei, astfel încât orice act are nevoie omul să depună cerere în acelaşi loc şi tot acolo să plătească şi să ridice, să nu umble de la un ghişeu la altul”, a spus prefectul.

Mâine - închis la permise

În altă ordine de idei, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor anunţă că joi, 20 noiembrie, activităţile de deservire a publicului sunt suspendate pentru modificarea programelor pe calculator, în vederea emiterii permiselor de conducere şi a certificatelor de înmatriculare auto în sistem centralizat. Totodată, începând de vineri se vor emite permise de conducere şi certificate de înmatriculare auto model nou.

Ana Sidon

Teme articol: pasaport acte permis
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.