ACTUALITATE 13 februarie 2018

VIDEO „Generaţia Z“ şi familiile cu mulţi copii, în atenţia primarului municipiului Sfântu Gheorghe

de Agerpres | 421 vizualizări

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad a declarat luni, că intenţionează să genereze o serie de proiecte ce vizează „generaţia Z“ şi familiile cu mulţi copii, punctul de plecare al acestor idei fiind rezultatele unui sondaj de opinie.

„În viitorul apropiat voi iniţia o serie de întâlniri cu tinerii din oraş, cu elevii mai ales, pentru că mi-am dat seama că cunosc prea puţine despre viziunile acestei generaţii, numite şi generaţia Z, şi chiar m-am gândit că anul acesta se fac zece ani de când sunt primar, iar dacă ei acum au 15 ani, înseamnă că atunci aveau 5 ani. La 15 ani deja au viziuni, au păreri pe care ar trebui să le cunosc (...) Au fost câteva observaţii (în sondaj n.r.), au spus că ar trebui să întinerim un pic oraşul, nu ştiu ce înseamnă în viziunea lor acest lucru şi chiar vreau să aflu lunile următoare, deci voi avea o serie de întâlniri cu ei“, a precizat primarul Antal Arpad, în cadrul unei conferinţe de presă.

Acesta a mai adăugat că un alt proiect, pe care îl are în vedere de mai mult timp, se referă la sprijinirea familiilor cu mulţi copii.

„Am avut un proiect (...) pe care o să îl deblochez şi care se întâlneşte cu câteva observaţii venite din partea cetăţenilor şi care se referă la un sprijin acordat familiilor cu mulţi copii, în sensul de le acorda facilităţi la parcarea, la intrarea în anumite instituţii de cultură şi de recreere (...) Realizarea acestui sondaj a fost o iniţiativă bună din care am învăţat şi am primit un feedback din partea cetăţenilor“, a mai spus Antal Arpad.

Sondajul a fost realizat online, pe pagina de internet a Primăriei Sfântu Gheorghe, în perioada 29 ianuarie - 6 februarie, iar la acesta au răspuns 1.327 de persoane.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.