ACTUALITATE 27 februarie 2009

Festivalul rock al amatorilor revine după 12 ani

de Covasna Media | 345 vizualizări

Direcţia Judeţeană pentru Tineret (DJT) Covasna intenţionează să relanseze, în 2009, Festivalul rock al amatorilor şi şcolarilor, în vreme ce Noaptea Albă, dedicată evenimentelor culturale şi întâlnirii tinerilor, va fi organizată în acest an astfel încât să nu mai coincidă cu Zilele Sfântu Gheorghe.

Directorul DJT Covasna, Tischler Ferenc, a anunţat că Festivalul, care a avut o adevărată tradiţie în Sfântu Gheorghe până în 1997, va fi reluat în acest an, ca urmare a identificării mai multor parteneri printre organizaţiile de tineret existente.

După ce în 2008 organizarea evenimentului Noaptea Albă, derulat în toată ţara, a coincis cu Zilele Sfântu Gheorghe, DJT a hotărât ca în acest an acesta să aibă loc fie înainte fie după sărbătoarea oraşului, astfel încât derularea sa să nu fie pusă în umbră. Noaptea Albă va reveni la forma sa din 2006, urmând a cuprinde posibilitatea vizitării nocturne a muzeelor, concursuri la Biblioteca Judeţeană, demonstraţii în Parcul Central, concerte şi întâlniri între tineri.

Potrivit lui Tischler Ferenc, în judeţul Covasna există în prezent aproximativ 70 de organizaţii de tineret active, în vreme ce 30 dintre acestea se implică în aproape fiecare acţiune a DJT, motiv pentru care, atât reînfiinţarea Festivalului de Rock cât şi Noaptea Albă au toate şansele să devină evenimente marcante ale vieţii cultural-artistice a tineretului covăsnean.

Monica Rizea

Teme articol: festival DJT rock
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
marius, 27 februarie 2009
moama fratzica daca ar fi atatea organizatzii active de tineret cred ca am avea shi noi macar un parc de joaca calumea.....eu cand vin in vacantza acasa tre sa intru din scoala in scoala sa vad unde citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.