ACTUALITATE 24 mai 2016

Festivalul cântecului şi jocului pentru copii - ,,Micii artiști din Sfântu Gheorghe”

de Covasna Media | 821 vizualizări

În data de 24 mai 20016, la Palatul Copiilor din Sfântu Gheorghe, s-a desfăşurat Festivalul cântecului şi jocului pentru copii - ,,Micii artiști din Sfântu Gheorghe”, ediţia 2016, festival organizat de atelierele metodice nr.1 şi 2 – limba română, zona Sfântu Gheorghe sub coordonarea inspectorului pentru educație timpurie Nica Florica și a responsabilului de proiect Gabor Larisa.

Festivalul, prin specificul lui, este un izvor nesecat de bucurii și satisfacții, creează bună dispoziție, favorizează dezvoltarea copiilor din punct de vedere fizic și psihic. Importanța lui educativă rezidă din conținutul artistic, precum și din atmosfera deschisă. Spectacolele în care se îmbină distracția cu muzica, cu mișcarea sunt o sursă inepuizabilă de impresii puternice prin faptul că apelează permanent la afectivitatea celor mici.

Festivalul, intitulat semnificativ ,,al cântecului și jocului pentru copii”, se desfășoară anual în prag de 1 iunie.

Anul acesta Festivalul cântecului şi jocului pentru copii a fost realizat cu sprijin financiar din partea Consiliului Local din Municipiul Sf. Gheorghe prin Asociația Pedagogilor Români, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Covasna.

În aplauzele spectatorilor, micuţii preşcolari, plini de emoţia şi entuziasmul specific vârstei, au prezentat programe artistice deosebite: dansuri moderne, dansuri populare, grup vocal etc., îndrumaţi de cadrele didactice.

Efortul acestora a fost răsplătit cu multe aplauze, premii, diplome de merit, dulciuri, cărți şi jocuri de masă.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.