ACTUALITATE 1 martie 2011

Fată de 13 ani, răpită din oraş cu taxiul

de Covasna Media | 71 vizualizări
Tânăra din Târgu-Secuiesc a fost găsită de poliţişti după doar câteva ore Vineri după-masă, Poliţia Municipiului Târgu Secuiesc a fost sesizată verbal de mama unei minore în vârstă de 13 ani despre faptul că fiica sa, R. Ildiko- Szende, în timp ce se afla împreună cu o prietenă în P-ţa Gabor Aron din municipiul Tg. Secuiesc, a fost acostată de un cunoscut, E. Mihaly, de 21 ani, din municipiul Sfântu Gheorghe, care se afla împreună cu părinţii săi. Femeia a reclamat că tânărul a urcat-o pe

Tânăra din Târgu-Secuiesc a fost găsită de poliţişti după doar câteva ore

Vineri după-masă, Poliţia Municipiului Târgu Secuiesc a fost sesizată verbal de mama unei minore în vârstă de 13 ani despre faptul că fiica sa, R. Ildiko- Szende, în timp ce se afla   împreună cu o prietenă în P-ţa Gabor Aron din municipiul Tg. Secuiesc, a fost acostată de un cunoscut, E. Mihaly, de 21 ani, din municipiul Sfântu Gheorghe, care se afla împreună cu părinţii săi.

Femeia a reclamat că tânărul a urcat-o pe minoră, împotriva voinţei sale, într-un taxi de culoare albastră şi au plecat într-o direcţie necunoscută.

În baza sesizării, poliţiştii au demarat verificările şi în jurul orei 20.00, în urma unei misiuni de căutare pe raza comunei Ghidfalău, poliţiştii de la Biroul Investigaţii Criminale Tg. Secuiesc, în colaborare cu colegii de la postul de poliţie Ghidfalău, au identificat-o pe minoră.

Fata a fost condusă la sediul Poliţiei Municipiului Tg. Secuiesc, unde a declarat că nu a fost agresată fizic sau psihic. După audiere, minora a fost încredinţată părinţilor.

Poliţiştii efectuează cercetări faţă de E. Mihaly sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate, cu suspectul în stare de libertate.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Fata de 13 ani, rapita de acasa cu taxiul | Stiri locale, 3 martie 2011
[...] Gheorghe, care se afla impreuna cu parintii sai. Femeia a reclamat ca tanarul a urcat-o pe …citeste toata stirea Specialistul SEO Articol publicat in categoria Ziare si marcat cu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.