ACTUALITATE 17 iunie 2009

Facilităţi pentru membrii ASIMCOV

de Covasna Media | 319 vizualizări
Asociaţia Întreprinzătorilor Mici şi Mijlocii din Covasna (ASIMCOV) a lansat programul „Facilităţi pentru membrii ASIMCOV”, prin care membrii acesteia beneficiază de o serie de facilităţi în diferite domenii, în baza unor contracte cu diferiţi parteneri. Potrivit preşedintelui Asociaţiei, Bogoly Miklos, recent ei au primit şi o ofertă de facilităţi din partea unei agenţiei de turism Sun Travel, cu care au şi încheiat un protocol de colaborare, în

Asociaţia Întreprinzătorilor Mici şi Mijlocii din Covasna (ASIMCOV) a lansat programul „Facilităţi pentru membrii ASIMCOV”, prin care membrii acesteia beneficiază de o serie de facilităţi în diferite domenii, în baza unor contracte cu diferiţi parteneri.

Potrivit preşedintelui Asociaţiei, Bogoly Miklos, recent ei au primit şi o ofertă de facilităţi din partea unei agenţiei de turism Sun Travel, cu care au şi încheiat un protocol de colaborare, în plus mai au contracte cu comerciantul de produse petroliere Mol, care oferă facilităţi şi pentru între prinzătorii mai mici având în vedere parteneriatul, şi nu doar pentru firmele mari.

„Agenţia noastră oferă contracte corporate pentru toate societăţile membre ASIMCOV, noi punem la dispoziţie un pachet larg de servicii pentru membri acesteia, tarifele cele mai reduse la avion, la hoteluri din ţară şi străinătate, la excursii, evenimente de grup organizate de membrii Asociaţiei, reduceri la asigurările de sănătate şi altele. Este un pas înainte, este firesc să ne susţinem reciproc afacerile şi să ne dezvoltăm, iar piaţa să fie mulţumită”, a spus managerul firmei de turism.

Programul de facilităţi va fi extins şi la nivelul altor instituţii, cum ar fi bănci sau altele de acest gen care pot oferi facilităţi.

ASIMCOV şi-a modificat recent şi statutul, transformând Consiliul de Conducere în Consiliu Director, din care vor face parte cinci membri aleşi în Adunarea Generală şi câte un membru din fiecare asociaţie profesională.

„Vrem să mobilizăm membrii să depună ofertele de a participa la noul for de conducere, această formă implementată se va concretiza după alegerile din toamnă din Asociaţie”, a mai spus Bogoly.

ASIMCOV s-a înfiinţat în 1996 cu 21 de membri, având ca obiectiv principal dezvoltarea economică a regiunii. În prezent numă rul de membri înscrişi la asociaţie a ajuns la 220.

Ana Sidon

Teme articol: ASIMCOV concediu vacanta
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.