ACTUALITATE 21 aprilie 2015

Explozie la un contor de gaze în staţiunea Covasna

de Agerpres | 169 vizualizări

O explozie la un contor de gaze naturale s-a produs în noaptea de luni spre marţi în staţiunea Covasna, incidentul nesoldându-se cu victime şi nici cu pagube materiale.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Covasna, Petronela Corodeanu, a declarat marţi că explozia s-a produs la un contor de gaze amplasat la intersecţia străzilor Tóth şi Gábor Áron şi a fost anunţată prin intermediul numărului de urgenţă 112.

„La faţa locului s-a deplasat o patrulă mixtă formată dintr-un jandarm din cadrul Postului de Ordine Publică din staţiunea balneară Covasna şi un poliţist din cadrul Poliţiei Oraşului Covasna, pentru a veni în sprijinul celor prezenţi în zonă. Jandarmul din cadrul echipajul a reuşit să oprească alimentarea conductei de gaze naturale şi, astfel, a fost stins incendiul”, a declarat Petronela Corodeanu.

Cauzele exploziei sunt în curs de cercetare.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
gyuri, 22 aprilie 2015
In Covasna ,strada Paraului exista o conducta de gaz care este aproape sa cada in parau,cu toate ca in urma cu un an si jumatate am semnalat situatia conductei la GDF SUEZ.Am fost asigurat de toata citeste integral
george, 22 aprilie 2015
Felicitari jandarmului pentru curaj!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.