ACTUALITATE 15 iunie 2009

Evaziunea fiscală, preferată tâlhâriilor

de Covasna Media | 300 vizualizări
Numărul infracţiunilor din judeţ este sub media pe ţară

Conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna (IJP) a prezentat recent o situaţie a volumului criminalităţii judeţului potrivit căreia la acest capitol ne situăm pe locul 38, cu 591 de infracţiuni faţă de 752 media pe ţară. Dacă la infracţiunile contra persoanei, vătămare corporală gravă, tâlhării sau infracţiuni contra patrimoniului ne situăm pe ultimele locuri, în schimb la evaziunea fiscală Covasna se află pe

Numărul infracţiunilor din judeţ este sub media pe ţară

Conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna (IJP) a prezentat recent o situaţie a volumului criminalităţii judeţului potrivit căreia la acest capitol ne situăm pe locul 38, cu 591 de infracţiuni faţă de 752 media pe ţară.

Dacă la infracţiunile contra persoanei, vătămare corporală gravă, tâlhării sau infracţiuni contra patrimoniului ne situăm pe ultimele locuri, în schimb la evaziunea fiscală Covasna se află pe locul 8, cu o medie de 28,25%, faţă de 21,58% media naţională. La tâlhărie, infracţiuni şi furturi stradale, judeţul se află pe ultimul loc, la fapte de mare violenţă pe locul 15, cu două astfel de fapte, tentativă de omor – locul 13, cu două tentative de acest gen, iar la infracţiuni economico-financiare pe locul 17.

Potrivit inspectorului şef al IJP Covasna, comisarul şef Corneliu Câmpeanu, în ceea ce priveşte starea infracţională a judeţului din aceste date reiese că străzile noastre sunt sigure, având în vedere că suntem pe ultimul loc la infracţiunile care le implică, în schimb suntem în faţă la evaziunea fiscală şi de natură economică-financiară.

Ana Sidon

Teme articol: bani evaziune inselatorie
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.