ACTUALITATE 22 februarie 2009

Duşi la şcoală de Poliţie

de Covasna Media | 710 vizualizări
Elevii au fost găsiţi în diverse baruri, cafe nele şi internet-cafe-uri din Sfântu-Gheorghe la ore la care ar fi trebuit să fie la şcoală.

Aproape 20 de elevi au fost duşi la şcoală, la sfârşitul săptămânii trecute, de poliţişti. Elevii au fost găsiţi în diverse baruri, cafenele şi internet-cafe-uri din Sfântu Gheorghe la ore la care ar fi trebuit să fie la şcoală. Chiulangiii au fost predaţi de către poliţişti profesorilor care răspund de ei. Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Covasna, cei mai mulţi dintre elevii surprinşi în afara şcolii în timpul orelor de curs au declarat că au

Elevii au fost găsiţi în diverse baruri, cafe nele şi internet-cafe-uri din Sfântu-Gheorghe la ore la care ar fi trebuit să fie la şcoală.

Aproape 20 de elevi au fost duşi la şcoală, la sfârşitul săptămânii trecute, de poliţişti. Elevii au fost găsiţi în diverse baruri, cafenele şi internet-cafe-uri din Sfântu Gheorghe la ore la care ar fi trebuit să fie la şcoală. Chiulangiii au fost predaţi de către poliţişti profesorilor care răspund de ei. Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Covasna, cei mai mulţi dintre elevii surprinşi în afara şcolii în timpul orelor de curs au declarat că au ieşit liniştiţi din curtea şcolilor, pe porţile principale, fără să fie bagaţi în seamă de paznici. Aceasta este cea de-a doua acţiune de acest gen, din acest an, a IPJ în Sfântu-Gheorghe. Luna trecută, într-o acţiune similară, au fost descoperiţi 33 de chiulangii. Acţiunea IPJ se desfăşoară în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar şi are ca scop combaterea absenteismului şcolar şi a delicvenţei juvenile.

Adrian Moise

Teme articol: elevi scoala scoli
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
maria, 12 martie 2009
Scopul acestor actiuni este discutabil,avand parti bune si rele fiind indentificat prin avantaje si dezavantaje ,luand ca exemplu elevii care absenteaza in interiorul scolii nefiind necesara parasirea citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.