ACTUALITATE 7 martie 2013

După lemne vine sezonul de furat cabluri

de Covasna Media | 55 vizualizări

În sezonul rece nu trecea zi fără ca poliţiştii covăsneni să nu prindă hoţi de lemne. Cum s-a încălzit puţin, repertoriul hoţilor se schimbă, iar aceştia trec la furat cabluri, spre supărarea celor care rămân fără telefonie sau internet.

Miercuri, poliţiştii din Băţanii Mari au fost anunţaţi de colegii lor din Baraolt despre faptul că s-a declanşat alarma de pe tronsonul aerian al cablului telefonic. Poliţiştii au constatat că pe tronsonul respectiv cablurile erau la locul lor, motiv pentru care au trecut la verificarea autovehiculelor din zonă. Aşa au dat peste făptaş, un cetăţean din Doboşeni, care avea în maşină un cleşte şi care a recunoscut că pornise la furat cabluri cu alţi doi complici.

Nu la fel s-a întâmplat la Boroşneu Mare, unde poliţiştii au constatat că s-au furat 150 de metri de cabluri de telefonie din localitatea Telechia. Capetele tăiate ale cablului sustras au fost găsite în poziţia suspendat, pe firul de susţinere. Oamenii legii îi caută pe făptaşi care sunt acuzaţi de furt calificat.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.