ACTUALITATE 15 iunie 2010

Drumurile din Hăghig se asfalteză cu bani europeni

de Covasna Media | 405 vizualizări
Toate drumurile comunale din Hăghig vor fi asfaltate cu bani europeni câştigaţi de Primărie printr-un proiect depus în cadrul unor programe disponibile la Agenţia pentru Dezvoltare Regională (ADR) 7 Centru. Primarul comunei Hăghig, Alexandru Cucu, a semnat ieri, la Alba Iulia, proiectul ce prevede asfaltarea a aproximativ 12 kilometri de drum aparţinător comunei. „Cu acest proiect

Toate drumurile comunale din Hăghig vor fi asfaltate cu bani europeni câştigaţi de Primărie printr-un proiect depus în cadrul unor programe disponibile la Agenţia pentru Dezvoltare Regională (ADR) 7 Centru.

Primarul comunei Hăghig, Alexandru Cucu, a semnat ieri, la Alba Iulia, proiectul ce prevede asfaltarea a aproximativ 12 kilometri de drum aparţinător comunei.

„Cu acest proiect, elaborat şi depus la începutul acestui an, comuna Hăghig va reuşi să-şi asfalteze drumurile, ceea ce considerăm că este o oportunitate deosebită. Încă nu pot spune care este data la care vom începe să lucrăm propriu-zis, deoarece acum urmează perioada birocratică, dar sper să începem cât mai repede”, a declarat Alexandru Cucu. Potrivit primarului, proiectul câştigat la Alba Iulia are o valoare de 2,5 milioane de euro.

Monica Vajna

Sursa foto: groupdcm.ro
Teme articol: Haghig drum asfalt
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
manuela ionescu, 17 iunie 2010
Din pacate a facut numai smecheri(sala de sport) pe principiul tara arde si baba se piaptana.Doar daca intri in primarie ai senzatia ca te intorci in timp.Acolo ,mizerie ca in grajd.Iar casele de la citeste integral
Ionel, 16 iunie 2010
Silviu Ioachim a facut smecherii si cu pamanturi,mai ales in zona arcus.dar se face deja un dosar
manuela ionescu, 16 iunie 2010
Felicitari!Veniti si in Valea Crisului sa vedeti in ce hal e comuna cu primarul pdl-ist Silviu Ioachim.Dezastru! Pacat de zonele splendide ,de pensiuni la nivel european.Rusine!
gigi, 16 iunie 2010
Bravo primarului. Exemplu de urmat.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.