ACTUALITATE 9 iunie 2016

Două străzi din Sfântu Gheorghe vor fi asfaltate

de Covasna Media | 741 vizualizări

Modernizarea oraşului Sfântu Gheorghe continuă sub conducerea primarului reales, Antal Árpád. Acesta a precizat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că străzile Kós Károly şi Lăcrămioarei sunt prioritare în procesul de asfaltare şi că lucrările încep de săptămâna viitoare.

„Luni voi putea semna autorizaţia de construcţie, marţi se va putea da ordin de începere şi în cursul săptămânii viitoare se va putea preda plasamentul străzii Kós Károly, însemnând că după aceea poate să intre constructorul şi să lucreze. Aici se va închide circulaţia etapizat. (...) În cazul străzii Lăcrămioarei mai sunt de făcut nişte lucrări. Săptămâna viitoare, de luni, cei de la Gospodăria Comunală au misiunea de a racorda sistemul de apă la reţeaua nouă, în aşa fel încât să nu mai fie folosită reţeaua veche. În momentul în care se va face structura drumului, ne e teamă ca nu cumva constructorul să spargă vreo ţeavă, dintre cele vechi, şi să rămână fără apă o parte din cetăţeni”, a declarat primarul oraşului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád.

Acesta a mai declarat că nu s-au realizat lucrări importante de asfaltare în perioada campaniei electorale pentru că „nu vrem să creadă oamenii că asfaltăm de dragul alegerilor”.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Ardeleanu, 10 iunie 2016
Nu de dragul alegirelor locale o face pt alegerile parlamentare sper ca dna nu doarme!
eu, 9 iunie 2016
Ciudat este ca si inainte de alegeri a fost vorba ca se incepe lucrarea pe str lacramioarei care va dura 20 (1 AN SI 8 LUNI!-MAX.1KM) luni. Ei bine,intr-o luna-aproximativ-au sapat 2gropi si au pus citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.