ACTUALITATE 22 mai 2017

Două ştafete din Sfântu Gheorghe la Supermaratonul Internaţional Békéscsaba–Arad–Békéscsaba

de Covasna Media | 442 vizualizări

Cu participarea a peste 1000 de persoane s-a desfăşurat cea de a 20-a ediţie a Supermaratonului Internaţional Békéscsaba–Arad–Békéscsaba100 km+100 km.

Distanţa de 200 de km se putea parcurge cu role, bicicletă sau în alergare. La start pentru a 19-a oară au fost şi membrii Cercului de alergare Gáll Lajos din Sfântu Gheorghe, care au participat cu două ştafete masculine şi au fost singurii din România, precum şi un sportiv la individual. La start au fost 31 de ştafete.

Rezultate clasament general:

Loc I – Skoda Békéscsaba, 13 ore 24 minute

Loc II – Sport II Békéscsaba, 14 ore 9 minute

Loc III – Háromszék I, 14 ore 40 minute – Csutak Tamás, Pulugor József, Birtalan Etele, Kovács Attila, Máté Zsolt însoţitor Gerendi Attila

Loc VI – Háromszék II – Bihari Szilárd Attila, Imreh Zoltán, Becsek Mihály, Mezei Loránt, Száraz Levente, însoţitor Rácz Robert

Clasament pe categoriile de vârstă:

175-200 ani: Loc I – Háromszék I; Loc II – Háromszék II.

La individual din cei 12 sportivi care au luat startul, numai trei au reuşit să ajungă la final, printre cei care au abandonat a fost şi Vrabie Cătălin din Sfântu Gheorghe.

Cercul de alergare Gall Lajos a primit din partea organizatorilor a cupă pentru promovarea şi fidelitatea faţă de acest concurs.

Participarea sportivilor a fost sprijinită de către Consiliul Local Sfântu Gheorghe.

Teme articol: supermaraton STAFETE
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.