ACTUALITATE 8 septembrie 2009

Doi tineri au ajuns la spital după ce au fost înjunghiaţi cu un briceag

de Covasna Media | 673 vizualizări
[singlepic=283,400,200,,left]Doi tineri din judeţul Covasna au fost internaţi la Spitalul din Braşov, după ce au fost înjunghiaţi cu un briceag şi atacaţi cu spray lacrimogen, la finalul unei sărbători locale, două persoane considerate suspecte fiind cercetate în acest caz. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Covasna, Andrea Buzsi, a declarat că poliţiştii din Catalina au fost sesizaţi luni de un grup de tineri care au reclamat că, la sfârşitul sărbătorii

Doi tineri din judeţul Covasna au fost internaţi la Spitalul din Braşov, după ce au fost înjunghiaţi cu un briceag şi atacaţi cu spray lacrimogen, la finalul unei sărbători locale, două persoane considerate suspecte fiind cercetate în acest caz.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Covasna, Andrea Buzsi, a declarat că poliţiştii din Catalina au fost sesizaţi luni de un grup de tineri care au reclamat că, la sfârşitul sărbătorii satului Imeni, au fost provocaţi de un alt grup de tineri, care i-au atacat cu spray lacrimogen, iar pe doi dintre ei i-au înjunghiat în spate.

Potrivit sursei citate, în urma verificărilor poliţiştii au stabilit că doi tineri de 18 şi 20 de ani aveau răni înţepate în zona spatelui, ei fiind duşi la Spitalul municipal din Târgu Secuiesc, iar de acolo la Spitalul Judeţean de Urgenţă Braşov, unde au fost internaţi.

Poliţiştii i-au identificat pe principalii suspecţi în acest caz, doi tineri în vârstă de 19 ani, respectiv 22 de ani, ambii din comuna Zăbala, care ar fi folosit spray-ul lacrimogen şi i-ar fi înjunghiat pe cei doi cu un briceag. Aceştia sunt cercetaţi în stare de libertate.

Poliţiştii din Catalina continuă cercetările şi, în funcţie de evoluţia stării de sănătate a victimelor şi de concluziile medicului legist, vor face încadrarea juridică a faptelor.

Mediafax

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Cititor, 9 septembrie 2009
Potter, Nu stiu cine este Veg. Dar, cand fac o afirmatie stiu ceva. Daca nu ma crezi, poti afla detalii si la IPJ Covasna, dar mai ales la IGP.
potter, 9 septembrie 2009
Domnule cititor de ce dai cu ciocul? parca asa se zice ? Tu ai fost tipul care s-a luat de jeepul lui Veg portarul?
Cititor, 9 septembrie 2009
Declaratiile purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Covasna, Andrea Buzsi arata ca IPJ Covasna doreste informarea cetatenilor. Este o initiativa demna de laudat, dar si o obligatie de serviciu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.