ACTUALITATE 19 februarie 2010

Diseară începe Wedd Expo 2010

de Covasna Media | 132 vizualizări
19feb2010-weedÎn această seară, la ora 19, se deschide cea de-a treia ediție a Wedd Expo, eveniment ce se va desfăşura pe parcursul următoarelor trei zile şi a cărui locație principală este Restaurantul Şugaş din Sfântu Gheorghe. Wedd Expo 2010 se recomandă ca fiind evenimentul cel mai important al anului în ceea ce priveşte aducerea în centrul atenției a momentul unic al vieții - nunta. Wedd Expo 2010 va prezenta rochii de mireasă

19feb2010-weedÎn această seară, la ora 19, se deschide cea de-a treia ediție a Wedd Expo, eveniment ce se va desfăşura pe parcursul următoarelor trei zile şi a cărui locație principală este Restaurantul Şugaş din Sfântu Gheorghe. Wedd Expo 2010 se recomandă ca fiind evenimentul cel mai important al anului în ceea ce priveşte aducerea în centrul atenției a momentul unic al vieții - nunta. Wedd Expo 2010 va prezenta rochii de mireasă şi costume de mire, haine speciale destinate celor care participă la nunți, coafuri, machiaje, bijuterii, aranjamente florale şi demonstrații de dans.

Wedd Expo 2010 cuprinde şi un Mega Show care va aduce la Sfântu Gheorghe o prezentare unică de costume, coafuri şi dans – cu proiecții 3D intersectate de prezentări live. Demonstrațiile de dans vor fi unice la rândul lor, deoarece nu doar că vor implica activ publicul, dar vor fi astfel concepute încât să combine diversele stiluri muzicale în modalități unice şi atractive pentru cei care îşi doresc nu doar o nuntă ci o nuntă cu adevărat specială prin originalitate.

Deschiderea Wedd Expo 2010 va sta sub semnul dansului miresei, urmând ca acesta să fie urmat de speechuri-le viceprimarului Sztakics Eva şi al directorului adjunct al Sucursalei Covasna a Băncii Transilvania, Adrian Bucur.

Revenind la Mega Show-ul Wedd Expo 2010, acesta va prezenta un rezumat al life-style-ului şi modei ultimilor 60 de ani; cu această ocazie, organizatorii vor aduce în fața publicului trei modele de feminitate: Marilyn Monroe, Madonna şi Femeia Viitorului.

În cadrul Wedd Expo 2010 vor mai avea loc prezentări gastronomice unice, precum şi o tombolă al cărei mare premiu va consta într-un wellness week-end pentru două persoane, oferit de Restaurantul Şugaş.

La eveniment vor lua parte câteva zeci de firme specializate în diversele secțiuni ale organizărilor de nunți. În acest context, aici se vor regăsi comercianți şi afaceri legate de nunți şi consum – de la producători sau importatori de haine sau bijuterii, firme specializate în coafuri, machiaje sau restaurante ce oferă variate meniuri şi până la ofertanții de credite.

Wedd Expo reprezintă o ocazie binevenită pentru partea de business, oferindule firmelor participante ocazia de a intra în contact direct cu viitorii potențiali clienți şi nu numai, participarea a mai multor firme cu renume din domenii diferite sau identice – având totuşi ca element comun nunțile şi petrecerile, stimulând concurența pozitivă dintre acestea, eventualele colaborări şi implicit diversitatea.

„În afară de Zilele Sfântu Gheorghe, oraşul nostru nu are niciun alt eveniment de o asemenea anvergură. Deşi Wedd Expo e un eveniment tematic, publicul va fi cucerit de ediția din acest an, care oferă programe multiple, standuri numeroase şi diverse, precum şi petreceri care vor avea loc seară de seară la Old Man’s Pub. Şi pentru că pornim de la nunți, îi aşteptăm aici nu doar pe cei care doresc o nuntă în viitorul apropiat ci şi pe cei căsătoriți deja, deoarece familia este o continuare firească a nunții.

Aici va găsi, fiecare, ceva interesant şi pe placul său!”, a declarat organizatorul Wedd Expo 2010, Kereskenyi Aron.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.