ACTUALITATE 6 mai 2009

Directorul DJT, susţinut pe post de tineri

de Covasna Media | 478 vizualizări
Peste 20 de preşedinţi de organizaţii de tineret din judeţ au semnat o scrisoare de susţinere a directorului DJT, Tischler Ferencz

Peste 20 de organizaţii de tineret din judeţ şi-au exprimat printr-o scrisoare comună sprijinul şi susţinerea pentru direc torul Direcţiei Judeţene de Tineret, Tischler Ferencz, unul dintre numeroşii directori din judeţ care au primit ordinul de demitere conform ordonanţei

Peste 20 de preşedinţi de organizaţii de tineret din judeţ au semnat o scrisoare de susţinere a directorului DJT, Tischler Ferencz

Peste 20 de organizaţii de tineret din judeţ şi-au exprimat printr-o scrisoare comună sprijinul şi susţinerea pentru direc torul Direcţiei Judeţene de Tineret, Tischler Ferencz, unul dintre numeroşii directori din judeţ care au primit ordinul de demitere conform ordonanţei deconcentra telor.

Tischler a afirmat că are cunoştinţă despre 24 de semnă turi ale preşedinţilor de organizaţii de tineret din judeţ care îl susţin, iar el personal intenţio nează să îşi susţină proiectul de management la nivelul Ministerului Tineretului şi Sporturilor, pentru a rămâne în continuare director.

„Eu cred că am lucrat conştiincios şi am dat tot ce era mai bun. Acum 5 ani nimeni nu ştia despre instituţia aceasta, nu era importantă pentru nimeni, am scos-o din umbră, avem multe organizaţii de tineret înfiinţate şi care au reînviat, astăzi există o comunicare între ele. N-am ce să pierd, voi merge la acel interviu pentru contractul de management şi nu mă retrag. Sunt tânăr, am perspective, vreau să lucrez, nu văd un candidat mai bun, activ în rândul tinerilor, care să vină aici”, a spus directorul DJT Covasna.

În opinia acestuia, la conducerea unei instituţii care se ocupă cu tinerii trebuie să se găsească o persoană care să cunoască tineretul şi problemele de tineret, nu care este paralel cu acest domeniu, lucru care ar însemna întoar cerea în urmă cu 15 ani a instituţiei. Directorul DJT nu este singurul care a fost anunţat, fie la ore rezonabile, fie chiar pe timp de noapte aşa cum au păţit unii directori, despre faptul că este demis din funcţie potrivit ordonanţei deconcentratelor. Dacă unii directori nu au dorit să comenteze, alţii au anunţat că intenţionează să participe la noile concursuri de ocupare a postului şi să îşi susţină proiectele de management.

Este şi cazul echipei de conducere de la Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă, unde directorul Kelemen Tibor a afirmat că atât el cât şi cei doi directori adjuncţi notificaţi vor susţine aceste proiecte. De asemenea, directorul Direcţiei Sanitar Veterinare şi de Siguranţa Alimen telor, Siko Barabas Sandor, intenţionează să participe la un nou concurs şi speră să fie susţinut.

O serie de directori, atât români cât şi maghiari, vor rămâne în funcţii, spunea recent liderul PDL Covasna, Gheorghe Baciu.

Ana Sidon

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.