ACTUALITATE 8 noiembrie 2016

Direcţia Finanţelor Publice Locale din Sfântu Gheorghe este în căutare de noi colegi

de Covasna Media | 538 vizualizări

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe organizează concurs pentru ocuparea funcţiilor publice de execuţie în cadrul Direcţiei Finanţelor Publice.

Două birouri sunt în căutare de 4 colegi pentru ocuparea următoarelor funcţii: Biroul de Impunere, Constatare, Control persoane fizice caută colegi pentru postul de Consilier – grad profesional superior și referent – grad profesional debutant. Biroul de control financiar caută Consilier – grad profesional debutant și referent – grad profesional debutant.

Condițiile de aplicare pentru postul de consilier sunt studii universitare de licență și 5 ani vechime în specialitatea studiilor, iar pentru postul cu grad profesional debutant 1 an vechime.

Pentru postul de referent pot candida și cei cu studii liceale, iar în ceea ce privește vechimea în specialitatea studiilor, 6 luni de experiență sunt de ajuns.

Principala activitate a Biroului de Impunere, Constatare, Control persoane fizice constă în verificarea înregistrărilor fiscale, determinarea impozitării, urmărirea și controlul financiar. Îndeplinirea acestor sarcini presupune în principal muncă de birou și relații cu clienții, motiv pentru care se așteaptă candidatura persoanelor cu abilități bune de comunicare, eficienți, rezistenți la stres.

Biroul de control financiar – persoane fizice și persoane juridice – se ocupă în principal de controlul financiar local, motiv pentru care se execută atât muncă la birou, cât și pe teren. În acest sens, se caută persoane eficiente, rezistente la stres, care sunt capabile de o abordare obiectivă, sunt de încredere și cu picioarele pe pământ.

Înscrierile la concurs se pot realiza până la data de 16 noiembrie, la sediul Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe, Compartimentul Resurse Umane (tel.: 0267-316957/126).

Pentru relații suplimentare, condiții necesare și lista documentelor necesare candidării, accesați http://www.sepsiszentgyorgyinfo.ro/index.php?page=200.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.