ACTUALITATE 30 iunie 2013

Despre conviețuirea româno-maghiară la Festivalul Național de Teatru Forum de la București

de Covasna Media | 211 vizualizări

Un spectacol-dezbatere de două ore, plus încă aproape o oră de discuții libere pe diverse teme de actualitate din zona noastră, au fost ingredientele celei de-a zecea reprezentații a Trupei de Teatru a Asociației de Tineret ECOU, cu spectacolul „Nu puteți voi urî cât putem noi iubi”. Spectacolul a suscitat puternic interesul publicului și am promis că revenim în toamnă cu o suită de spectacole în liceele bucureștene. Inițiativa lăudabilă aparține Asociației Art Fusion, producătoarea singurului festival național de teatru-forum, ajuns la a doua ediție și care a continuat în weekend, ajungându-se la 14 reprezentații.

Ca la fiecare reprezentație, soluțiile alese de public au fost ingenioase și au reușit să producă schimbarea finalului dramatic al piesei, „spectactorii” implicându-se activ pe parcursul dezbaterilor.

Trupa de elevi din Sfântu Gheorghe va lua vacanță acum, dar din toamnă vom începe în forță un turneu național, în plan afându-se, până acum, Brașov, Cluj, Iași, Târgu Mureș, București.

(Mădălin Guruianu)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.