ACTUALITATE 27 martie 2015

Deputatul Markó Attila vrea să renunţe la cetăţenia română

de Covasna Media | 210 vizualizări

Deputatul fugar Marko Attila (UDMR Covasna) vrea să renunţe la cetăţenia română. Camera Deputaţilor a anunţat că Marko Attila, inculpat în dosarul Bica, a depus deja cererea prin care cere să îi fie retrasă cetăţenia română, sperând astfel că scape de dosarul în care este suspectat de abuz în serviciu.

Procurorii DNA au cerut un nou aviz pentru arestarea deputatului Marko Attila Gabor, în dosarul în care este suspectat de abuz în serviciu privind acordarea de despăgubiri pentru imobile supraevaluate cu aproximativ 75 de milioane de euro.

Deputatul UDMR a fugit în luna decembrie la Budapesta.

În noiembrie 2014, deputatul UDMR Marko Attila a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu, într-un alt dosar privind restituirea unor imobile din Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
Micleus ioan, 3 aprilie 2015
Trebuie sa construim o puscarie si pentru ungurasi ,pentru a nu ne m-ai scapa printre degete.
IOAN, 29 martie 2015
LA "Beciul Domnesc" cu el !!! Acolo nu mai conteaza cetatenia !!!
Liliana, 28 martie 2015
Nu cred ca vrea sa fuga .A lucrat cu Crima organizata si sunt documente care merg pana la vinovatia Alinei Bica .Au facut parte din comisii similare, poate chiar identice.Problema este ca a apelat citeste integral
lili, 28 martie 2015
Fug penalii din politica romaneasca! Sper ca exista reglementari internationale sa poata rspunde pentru faptele lui! Succes DNA, la puscarie cu hotii din politica romaneasca!
Kviatkovski, 28 martie 2015
Sa se duca invartindu-se.Infractorul nu vrea sa raspunda in fata legii ca mai toti cei de teapa lui.Dar ori cum nu va scapa deoarece U.E,exista si din aceasta uniune face parte si Ungaria.Da se vede citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.